Atena Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 muzyka filmowa: 1. Ronan Keating - When You Say Nothin (Nothing Hill) 2. Aerosmith - Armagedon 3. Roberta Flack - Killing Me Softly 4. Swayze Patrick - She is Like The Wind 5. Des'ree - Kissing You (Romeo i Julia) -> to bardzo, bardzo
Nessa Isilra Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Brel "Ne Me Quitte Pas" bardzo, bardzo :)
UFO Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta piosenka jest bardzo fajna w wersji polskiej. Wykonanie Michał Bajor, tytuł - Nie opuszczaj mnie. Ja tam jestem zwolennikiem naszego języka dlatego chyba wolę naszą wersję;p
HAYQ Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 To skromne kawałki Pancolku, ale polecam :) wybierz sam - powodzenia 1. Older Chests www.wrzuta.pl/audio/kpl80UwlcS/damien_rice_-_older_chests 2.The blower's daughter: ://fargoo.wrzuta.pl/audio/vmARpV9xZn/damien_rice_-_the_blower_s_daughter_by_fargoo 3. Volcano www.wrzuta.pl/audio/iQdYvBapS2/damien_rice_-_volcano 4. Amie ://mon.rycharska.wrzuta.pl/audio/y9HDqsOTMH/damien_rice_-_o_-_06_-_amie
Pan poeta 2 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Proponuje przekłady Winwrighta, są świetne..
Pan poeta 2 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 proponuje też since I'm been loving you - led zeppelin,ścieli jak nigdy... a solóweczka Pega miodzio...
amehob Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 a może coś z innej półki? :) (www) dzamcia.wrzuta.pl/audio/rQhljXEqZo/tomasz_zoltko-dotykaj_delikatnie miłej randki am.
myślątko Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 najlepsze byłyby chyba piosenki z filmów Disneya
Nessa Isilra Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ta piosenka jest bardzo fajna w wersji polskiej. Wykonanie Michał Bajor, tytuł - Nie opuszczaj mnie. Ja tam jestem zwolennikiem naszego języka dlatego chyba wolę naszą wersję;p Jeśli już jesteśmy przy polskiej wersji, to moim zdaniem bardzo, bardzo, bardzo jest wykonanie Edyty Górniak.
Łasic Kumaty Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Jak już tak jedziemy, to dorzucę coś w moim stylu: "Last dance with Mary Jane" Tom Petty. Zajemocno romantyczne...hehe
Patryk_Nikodem Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Since I've Been Loving You, jak już :)
były__premier Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 "stepping stone" duffy "love is a losing game" amy winehouse "this love" craig armstrong "lullaby" the cure mnie tam wzrusza zappa ze swoimi tekstami;) to tak na poczekaniu,jak se przypomnę więcej to napisze nie chcialo mi sie logowac /Jego Alter Ego
Pan poeta 2 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Since I've Been Loving You, jak już :) sorry, późno pisałem...
wounded nurse Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaszokowałeś mnie. taka muzyka a taką kiłe uprawiasz lirycznie
Lady_Supay Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 To, co polecam, to nie żadne smęty, jednak wydaje mi się, że idealnie nadaje się na spotkanie face to face - szczególnie z lampką wina lub z piwem w dłoni (a najlepiej po - byle nie za dużo). ;)))) -----ale nie tylko----- Polecam wszystkim: www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60&feature=related :)
egzegeta Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wysłuchałem w całości - rachityczny song Kwestia gustu, a jeśli idzie o face to face to przy tym songu chyba bym zimpotenciał :))
były__premier Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaszokowałeś mnie. taka muzyka a taką kiłe uprawiasz lirycznie ewentualnie zaszokowałaś... /Jego Alter Ego
Espena_Sway Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Since I've Been Loving You, jak już :) to ja też polecam :P skoro jesteśmy przy since, to może 'Since I don't have you' Gusnów, niby tytuŁ pesymistyczny, ale ja lubię :P. poza tym 'Early morning' A-HA, z nowszych 'Cosy Prisons'. Mono 'Life in mono' ze ścieżki do 'Wielkich nadzieji' oraz 'Siren' Tori Amos. Espen Lind - w sumie większość, szczególnie 'When Susanah cries', 'Lucky for you', 'I want you'. The Pretenders - 'I'll stand by you' Bon Jovi - 'Always', 'Never say goodby', 'I'll be there for you'. Chris Issack - 'Wicked game' oraz inne Escobar - 'Someone new' Whitesnake - 'Is this love?' 3doors down - 'Here without you' The Rolling Stones - 'Angie' itd chciaŁam napisać jeszcze trochę o alternatywnych rzeczach, ale nie wiem czy klimaty Sigur Ros czy Portishead wchodzą w grę :> pozdrawiam Karolcia :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Tha Verve - Bitter Sweet Symphony Stare Dobre Małżeństwo - Czasem nagle smutniejesz i Makatka dla przechodzącej Budka Suflera i Urszula - Dmuchawce, Latawce, Wiatr Eric Clapton - Layla Akurat - Lubię mówić z Tobą Alison Moyet - Only You De Mono - Statki na niebie Omega - The Girl With The Pearl's Hair Depeche Mode - Blasphemous Rumours, In Your Room Peter Gabriel i Kate Bush - Don't Give Up Sting - Fragilidad (tylko nie Fragile - język dużo daje) Bogusław Mec - Jej portret Sława Przybylska - Letnia przygoda The Cure - Lullaby Tilt - Ostatnia piosenka o miłości Mieczysław Fogg - Ta ostatnia niedziela Martyna Jakubowicz - W domach z betonu wiele wymieniłem ponownie i wielu nie pamiętam. i absolutny faworyt - smęt nad smęty (oczywiście moim zdaniem - każdy ma, lub powinien mieć swój): DEPECHE MODE - I WANT YOU NOW
Rekomendowane odpowiedzi