Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wiem, że dzisiaj nie są w modzie lecz nie jestem zwolennikiem nowocześnie brzmiących wierszy i dlatego z czytelnikiem łapię kontakt poprzez rymy i umieszczam w nich szelmowskie treści lekkie i przyziemne a że rymy częstochowskie mnie akurat nie przeszkadza czytającym chyba też nie a jeżeli nawet trochę to i tak to znoszą mężnie.Na ten Nowy RokZ Nowym Rokiem bo niebawem o północy swe przybycie hukiem petard i szampanów nam oznajmi należycie życzę wszystkim czytającym twórczych myśli w wiersze płodnych, dni słonecznych i radosnych, twarzy jasnych i pogodnych.
kasiaballou Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Niech Wam, drodzy Orgowicze, słonko nieustannie świeci, w takie boskie, białe noce wnet poczniecie piękne dzieci. Tym z dystansem do bachorków życzę kasy i miłości, weny z piórem aż pod chmury, zdrowia, szczęścia, pomyślności! * Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich serdecznie :) kasia
Tova_Brink Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 niech ktoś wypije za mnie jutro dobrego bąblaka w zgrabnym kieliszku :) zdrowia, nadziei i optymizmu - sobie i Wam - życzę :-]
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Stary Rok powoli gaśnie Nowy czai się w opłotkach, jeszcze trochę a niebawem każde z nas go dzisiaj spotka lecz nim dojdzie do spotkania chcę Wam życzyć moi mili byście dzisiaj Sylwestrowo aż do rana się bawili. pozdrawiam sylwestrowo
Wstrentny Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i przyłączam się do życzeń i życzę Wam, kochani Forumowicze udanej zabawy, ostatecznego rozrachunku z tym co było złe w tym roku oraz spełnienia pokładanych nadziei w Nowym. de Wstrentny
Bernadetta1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nowy Roczek przyobleczcie w szatki z marzeń udziergane niech Wam żyje sto i wiecej chwil co szczęściem malowane:):).. z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności Beata
Nata_Kruk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dołączam się do noworocznych życzeń. Niech każdy z nas, w tym Nowym, 2009 Roku, spogląda na otaczający nas świat... tylko przez różowe okulary... ;)... życzę Wam dużo zdrowia, radości i szczęścia.... :) PS Udanego Sylwestra w dobrym towarzystwie...!
Pancolek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Obyśmy w przyszłym roku byli w stanie napisać 50 równych, świetnych tekstów poetyckich! Tego wszystkim życzy Pancuś dziękujący za życzenia ;) EDIT: i oczywiście bałnsowej zabawy/ INFINITY 2008! ;D
złamane skrzydło Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 I JA SIĘ PRZYŁĄCZAM DO ŻYCZEŃ, z bólem głowy i zasmarkanym dziobem, stary rok sprawił mi psikusa, zostawił katar zamiast całusa ale Wam mili forumowicze. nieustającego zdrowia życzę weny twórczej i miłości no i ciągłej pomyślności z Nowym Rokiem, niech miłość i szczęście gości w progach Waszego domu, zdrowie niech przyja na każdym kroku, a wszystko co najlepsze niech będzie udziałem w tym Nowym 2009 Roku ✬⋰✬Z Okazji zbliżającego się Nowego Roku... ✬⋰✬⋰✬⋰ (.•´`*.✬⋰✬⋰ *.*✬⋰´¨)✬⋰ ✬⋰ .•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰ ✬⋰ ¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰✬⋰ ✬⋰ (¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰ ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||...............|| ...........||...............|| ...........||...............|| ......./****\........../ ****\. niech sprzyja Los i zdrowie w całej rodzinie. szampańskiego Sylwestra! niech gra orkiestra i tede i tepe! DOSIEGO roku!!!!!!!
Patryk_Nikodem Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i przyłączam się do życzeń i życzę Wam, kochani Forumowicze udanej zabawy, ostatecznego rozrachunku z tym co było złe w tym roku oraz spełnienia pokładanych nadziei w Nowym. de Wstrentny I tak nic z tego nie wyjdzie. Już siódmego stycznia mam egzamin, a założyłem sobie, że go zdam. No właśnie :/ Dlatego ja nic sobie nie postanawiam. Mniej rozczarowań. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego
John_Maria_S. Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w radosną chwilę. ¦ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ¦ _$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$ _________$$$$_____$$$$__$$$ ________________________$$ A wszystkim twórcom życzę, by w Nowym Roku...ktoś poznał się na ich talencie i wypromował ich, na wielkie światowe wody. Wszystkiego dobrego !!!!
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i my Tobie drogi Heniu byś obawy swoje przemógł pisząc wiersze co godzinę najważniejsze - wiersze z rymem w Nowym Roku tysiąc wierszy byś na forum zawsze pierwszy wnosił uśmiech swym humorem miał komentarz zawsze porę by Ci zdrówko dopisało miał pieniążków też nie mało by kłopotów Ci ubyło i wiadomo - lepiej żyło :)))
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 o° °o o° __o°__ |HappY| | New | \\Year/ \\__/ __||__ >2009 zdrowia szczęścia i urody oraz poetyckiej swobody u czytaczy zrozumienia DOSIEGO ROKU!
Waldemar Talar Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Henrykowi i tym pod nim wielkie dzięki za Noworoczne Życzenia . Waldemar również wszystkim którzy tu bywają na co dzień i od Święta składa Życzenia które niech się spełnią w Nowym 2009 Roku. Waldemar
bona Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nowy Roczek nam się rodzi - musi - bo Stary odchodzi. Wszystkim wszystkiego naj naj naj :))
egzegeta Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 [color=#FF0000]Nowego Roku Szczęśliwego nie gorszego od tego[/color] życzę ja
Messalin_Nagietka Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 a żeby nam forum nie wyleciało z toru gdzie tam w bok na ten nowy rok 2009!!!!!!!!!!!!! z ukłonikiem i pozdrówką MN
adam_bubak Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jeśli o mnie chodzi, to wystarczy, jeśli nie będzie gorzej. :) A wszystkim Szczęścia i powodzenia życzę
Wiesław J.K. Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Szczęśliwego 2009 roku! Pokoju, spokoju, dobrego humoru i owocnego pisania :-)
Rekomendowane odpowiedzi