adolf Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 kto dostał rózge przyznawąc się ;PPP ja poprosiłem o POKÓJ NA ŚWIECIE :ppp a nie dostałem :P za to wdepłem w coś brązowego ;PPPPP Mówić ;PPP kto i co ;P może jakieś donosy, stare legitymacje, zdjęcie z kolegami z SB czy odznaka parytjna ;PPP w końcu czerwony Mikołaj kocha ffszystkich:P
złamane skrzydło Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 pracuję na żółte papiery-mawiają, bo zaczynam pisać wiersze ;);) od Mikołaja mam drzazgę za paznokciem
Mr._Żubr Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja dostałem dziś od Mikołaja... kaca.
Hania K. Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja dostałam smakołyki, piękny kostium, zaproszenie na jutro do kina, potem do restauracji i obiecałam sobie nie czytać wierszy, ale chyba złamię słowo, bo mąż w pracy i mi trochę smutno :(
Piotr_Płoszaj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Eh, dzień straszny. Kazali mi w pracy założyć czepek mikołajowy na głowę, bo podobno klienci zwracają na to uwagę. "Ah jaki mikołaj" - odpowiedziała jakaś starsza pani. "Może dostanę jakiś prezent?"- dodała. A ja nie mogłem myśleć, nawet nic odpowiedzieć, bo mózg mi się przegrzał od tego białego futerka! W dodatku, żadnych prezentów- nawet rózgi nie dostałem. Eh - nawet nie wiem czy w tym roku byłem grzeczny :( Chyba nie, skoro dzisiaj udawałem mikołaja, a podawanie się za kogoś to ino grzech śmiertelny. Prawda?
Ania_Kos Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 dostałam zielone kapciuchy i rękawiczki! a wolałabym tak z 20 dag miłości. oh. i tak się cieszę ;]
adolf Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 aaaa;))) zawyżam liczbę postów wątkuhehhee
adolf Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 aaaa;))) zawyżam liczbę postów wątkuhehhee
adolf Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaa;))) zawyżam liczbę postów wątkuhehhee
Hania K. Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaa;))) zawyżam liczbę postów wątkuhehhee I wierszy w warsztacie!
Waldemar Talar Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ja dostałem od Mikołaja nadzieje że tego dnia więcej dzieci będzie na na świecie uśmiechniętych niż smutnych. pozdrawiam wszystkich Mikołajów
Tova_Brink Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 dostałam czekoladkę wielkości myszki do kompa, ale i tak traktuję to jako sabotaż ;/ :-]
Bea.2u Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 przez mój pokój przeszedł mikołaj, poznałam po papierkach po cukierkach ;)
Rachel_Grass Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Mikołaj był, rzepę zostawił. z dopiskiem jak jesteś taka poetka, to se te rzepe zinterpretuj :P
vacker_flickan Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 a mnie na mikołajki kobietę w szpitalu położyli
Olesia Apropos Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 chwalisz się czy żalisz?
Rekomendowane odpowiedzi