Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MIROSŁAW C.

„Cudeńko” to określenie, które naprawdę potrafi rozgrzać serce — zwłaszcza kogoś, kto woli pozostawać w cieniu niż na piedestale.
A życzenie „na pohybel proroctwom” brzmi jak sympatyczny, przekorny uśmiech losowi — i przyjmuję je z wdzięcznością.

Pozdrawiam serdecznie :)

@Waldemar_Talar_Talar

Dziękuję Ci ogromnie za te słowa — naprawdę wiele dla mnie znaczą.
To, że uznałaś je za „pięknie brzmiące”, jest dla mnie szczególnym komplementem.

Pozdrawiam ciepło :)

@Alicja_Wysocka

Dziękuję Ci z całego serca za tak wyjątkowy komentarz. Twoje słowa są pełne wrażliwości i niezwykłej delikatności — aż trudno mi uwierzyć, że to wszystko skierowane jest do mnie. To piękne, że tekst mógł wywołać w Tobie takie subtelne drżenie.

Ślę Ci wdzięczny uśmiech i dużo serdeczności :)

@Amber

Dziękuję Ci niezwykle za te słowa — są głębokie, obrazowe i niosą w sobie coś z pięknej refleksji.

Ciepłe podziękowania i ukłon w Twoją stronę :)

@Rafael MariusBardzo dziękuję! Lubię czasami "poeksperymentować". :))) 

@Simon TracyBardzo dziękuję! :)

Opublikowano

@Berenika97 W życiu czasami tak bywa, że ciche i skromne osoby "błyszczą" najbardziej, weźmy pod uwagę baśń  "Kopciuszek." 

Naprawdę, nie ma się czego wstydzić, wszystko co ludzkie trzeba przyjmować na bary, wzloty i upadki, a bycie sobą to piękna rzecz i nawet gwiazdorzy grając różne role przecież wdrażają w to cząstkę samych siebie.