Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Berenika97 Opublikowano Piątek o 09:34 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:34 kiedy się budzisz staję się światłem między twoimi powiekami kiedy zasypiasz jestem ciepłem w zagłębieniu poduszki jeśli mokniesz chcę być kroplą na twoim ramieniu gdy jasność wlewa się w poranne przestrzenie idę obok tą samą drogą kiedy cię nie ma moje czekanie obrasta ciszą i stajesz się każdą myślą która do mnie wraca 10
Zorya Holmes Opublikowano Piątek o 09:43 Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:43 A gdzie w tym miejsce i czas na bycie sobą? miłego dnia:)
huzarc Opublikowano Piątek o 09:48 Zgłoś Opublikowano Piątek o 09:48 @Berenika97 ciepło, miło i bez patosu. A za tym tęsknimy, tego brak, nawet takim cynikom jak ja:) pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano Piątek o 10:27 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:27 Witam - kiedy cię nie ma moje czekanie obrasta ciszą i stajesz się każdą myślą która do mnie wraca - ten fragment ozdobą całego wiersza - super - Pzdr.usmiechem. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano Piątek o 11:19 Zgłoś Opublikowano Piątek o 11:19 bardzo ładnie oddane uczucie które nieba na co dzień przychyla lecz uważaj bo może ci uciec nadgorliwość bywa niemiła każdy ptaszek wolność swą ceni klatkę trzeba czasami otworzyć po pokoju polata i wróci aby znowu dla ciebie coś tworzyć :)) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano Piątek o 11:32 Zgłoś Opublikowano Piątek o 11:32 @Berenika97 Niech Ci tak zostanie. Miłość to straszna choroba Nieuleczalna i trwała, Lecz gdyby z niej można wyleczyć Z miłości - bym umrzeć wolała 1
Marek.zak1 Opublikowano Piątek o 14:51 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:51 Takie miłosne oddanie rzadko spotykane w przyrodzie, ale widać bywa. Pozdrawiam 1
Berenika97 Opublikowano Piątek o 16:30 Autor Zgłoś Opublikowano Piątek o 16:30 (edytowane) @huzarcBardzo dziękuję! Cieszy mnie tak miły komentarz. Pozdrawienia od stoika. :)) @Waldemar_Talar_TalarBardzo dziękuję! Pozdrawiam. :) @Jacek_Suchowicz W twej radzie mądrość cenna gości, lecz miłość klatką być nie musi, Nie więzi, nie zna zaborczości. Bo miłość to jest niebo całe, Gdzie dwa istnienia szybują zgodnie, Dla siebie wolne i wspaniałe. @Alicja_WysockaBardzo dziękuję! Tak, miłość to choroba dziwna, Co serce rani i uzdrawia, Gorączka, która nigdy nie mija, A jednak życie w nas zostawia. @Marek.zak1W przyrodzie nie jest to takie rzadkie - łabędzie, żurawie, pingwiny, wilki, boby, wrony, gibony i słonie. A nie wymieniłam wszystkich. :))) Wśród ludzi też się zdarza. :) Bardzo dziękuję! Pozdrawiam. @MigrenaBardzo dziękuję! :))) Edytowane Piątek o 16:41 przez Berenika97 (wyświetl historię edycji) 1
Stary_Kredens Opublikowano Piątek o 21:53 Zgłoś Opublikowano Piątek o 21:53 @Berenika97 ładnie lirycznie Kredens pozdrawia 1
Berenika97 Opublikowano 21 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu @Stary_KredensBardzo dziękuję! Pozdrawiam. :) @Rafael MariusBardzo dziękuję! :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... pomiędzy tym wszystkim... :) @huzarc... dołączam do Twoich słów. @Berenika97... ode mnie plusik. 1
Berenika97 Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @Nata_KrukBardzo dziękuję! :)))
andrew Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Berenika97 ... myślą która jest codziennością nie tyłko nadzieją marzeniem ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi