Ona_Kot Opublikowano 10 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 kiedy przyjdziesz będziesz jak listopad dreszcze przebiegną przeze mnie w inny dotyk kiedy wejdziesz będziesz jak ja rozepnę palcami chłód proszę skontaktuj mnie z naturą
Klaudiusz Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 kolejny "kalendarzowy" wiersz (będizesz jak listopad) ;)) (ten przynajmniej perspektywiczny, bo aktualny prze blisko 2 m-ce ;)) super zakończenie... pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 no to "Kociaczku" zaczekamy te dwa miechy - a tak w tym czasie sugeruję by coś może nad tym się zastanowić: ------------------------------------- kiedy przyjdziesz - listopadem dreszcze przebiegną w inny dotyk kiedy wejdziesz będziesz mną rozepniesz chłód by z naturą kontakt złapać ------------------------------------- MN
Ona_Kot Opublikowano 10 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Mess (ang. Bałagan? :) fajny pomysł!! ale chodzi właśnie o tą końcówkę ;) żeby mnie skontaktował hihihi cenię sobie Twoją radę i na pewno jeszcze to przemyślę pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - ja tylko tak sobie porozmyslałem - mimo wszystko to Twój wiersz i Ty go najpełniej odczuwasz MN
teraa Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 tak na zimno to mi do końca wiersz nie przypadł do gustu.... ale listopad uwodzi mnie nadal........................ skorpionie :PPP Tera
Ona_Kot Opublikowano 10 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 PanTero bo to nie jest zimny wiersz podgrzej go - może zasmakuje ;)
Marek Ciućka Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Chłód nie chłód to, ale gorąca poezja o chłodnym sercu i ... Każdy powinien to poczuć.
Emilia Zone Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 hmm.. coś nie gra mi w trzeciej zwrotce a pierwsza bardziej podoba mi się w wykonaniu Mess.. końcówka to po prostu "miodzio" :)) ogólnie brawo za oryginalność tematu, który już zanudzonym był :)) miłość - listopad - zimno - łzy.. mniej więcej :)) ale tutaj widać odrobinę ciepła, które przy dobrych wiatrach przerodzi się w ogień :) można by pozazdrościć osobie, która takie uczucia wznieca.. :) pozdrawiam Emilka
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Krótko i bardzo dobrze... Pozdrawiam
asher Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Po męsku powiem, że kobieca to poezya, jak się patrzy. Rozepnij palcami chłód koniecznie. I pokaż serce. Wszyscy zrozumieją.
Marek Paprocki Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 tak ostatnia zwrotka zdecydowanie najlepsza,taka kulminacyjna.Pozdrawiam.
Awrilka_P Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 podoba mi sie... taki nastrojowy:) tylko ze mi jakos dwa wersy ostatnie nie przypadly do gustu, burza ogolne wrazenie. ale rozpinanie palcami chlodu... intrygujace. wiersz zasluguje na uwage:)
Michał_Zawadowski Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 jak to czasem bywa mam kompletnie inne zdanie niż reszta komentujących:) wiersz bardzo mi się podoba, ale tylko pierwsze trzy zwrotki. końcówka zaburza całość, jakoś nie odpowiada mi
Witold Marek Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Gdybym miał władzę odebrania Pani możliwości manipulowania rodzajem czcionki - to bym jej użył :) Pozdrawiam.
Ona_Kot Opublikowano 23 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 specjalnie dla Pana W.M. poprawiłam z wyrazami podziwu, że czyta mnie mimo wszystko ;)) pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Witold Marek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mimo wszystko? Ja sam bym wolał być czytany mimo wszystko, a nie dlatego, że tak się układają okoliczności. Pozdrowienia :)
Ona_Kot Opublikowano 24 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na okoliczności niestety nie ma zwykle rady pozdrawiam serdecznie
Jacek_P. Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Absolutnie nie! Uważam, że u Onej Kota - znacznie zgrabniej! Pozdrawiam Was Obie!
Ona_Kot Opublikowano 26 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo chciałam tylko nadmienić tytułem wyjaśnienia że Mess(alin) to mężczyzna pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi