paper_doll Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 (trzeba śnić cierpliwie w nadziei że treść się dopełni że brakujące słowa wejdą w kalekie zdania i pewność na którą czekamy zarzuci kotwicę) Z. Herbert wiesz, że dalej są schody, kamienne sufity podciągam się więc do tego chłodu, ściany noszą moje smutne miny. mam delikatne rysy pełne nieścisłości, zażaleń. dziś, wczoraj; uśmiecham się rzadko, zbyt alarmująco więc dostrzegasz we mnie potencjał upadku. nawet wykrochmalona pościel nie układa się pode mnie. wolę czytać twoje myśli, nie spać, kreślić cienie w nocnym akwarium chcieć za bardzo. jak na tonącym statku grać ostatnie nuty i zapominać że jest już zbyt głęboko na zrozumienie.
H.Lecter Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 ściany noszą moje smutne miny jak na tonącym statku grać ostatnie nuty Te dwa wersy są jakieś biszkoptowe , nie podobają mi się. Reszta zgrabna, z oczywistą ale ładnie zamykającą puentą. Może być. : )
Magda_Tara Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 no jasne!może być u Lectera to jak fenomenalny to ja za nim: fenomenalny! najlepszy z twoich! sama zresztą wiesz! buziak i Dobrego Dziesiątego! Lalka! :D
Emu Rouge Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 uśmiecham się rzadko, zbyt alarmująco (...) i zapominać że jest już zbyt głęboko na zrozumienie. napiszę krótko: dotarł do mnie, a to nie takie łatwe ostatnimi dniami;) niewątpliwy plus pozdr aga
bona Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 wiesz, że dalej są schody, kamienne sufity podciągam się więc do tego chłodu, ściany noszą moje zimne miny. mam rysy pełne nieścisłości. dziś, wczoraj. uśmiecham się alarmująco więc dostrzegasz we mnie potencjał upadku. nawet sztywna pościel nie układa się pode mnie. wolę czytać twoje myśli, nie spać, kreślić cienie w nocnym akwarium chcieć za bardzo. i zapominać, że jest już zbyt głęboko na zrozumienie. To tylko szkic, jednak wprowadziłabym pewne zmiany. Dwa pierwsze wersy super, wiersz ma potencjał. Serdecznie pozdrawiam :)
kasiaballou Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie okaleczać, nie dotykać - tylko czytać.. pozytywka pozdr. kaśka.
Wilcza Jagoda Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 więc dostrzegasz we mnie potencjał upadku. nawet wykrochmalona pościel nie układa się pode mnie. dlatego nie lubie wykrochmalonej pościeli, jest zimna jak te schody dobry wiersz :) słoneczka
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 bardzo dobry... dodany do ulubionych :) pozdrawiam.
bona Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 To tylko moje widzenie wiersza, nie mówię, że lepsze, na pewno szczere.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie okaleczać, nie dotykać - tylko czytać.. pozytywka pozdr. kaśka. Ja za Kaską. Dobre i tyle. Pozdrawiam.
jacekdudek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no,no trafia, do tego nie spać, po co Herbert, pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od dawna nie czytałam tak dobrego wiersz u Ciebie Pati. Jakby kwintesencja ze "zbyt dużej bliskości" - tak to czytam w każdym razie. Pozdry nowowzroczne ;)
Franka Zet Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Bardzo dobre. Najbardziej to [color=green]wolę czytać twoje myśli, nie spać, kreślić cienie w nocnym akwarium chcieć za bardzo. jak na tonącym statku grać ostatnie nuty i zapominać że jest już zbyt głęboko na zrozumienie.[/color] Rejsów po ciepłych morzach życzę :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 "potencjał upadku" a co to? MN
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Długo Ciebie nie było. Dobry wiersz, poproszę następny. Pozdrawiam Krzysiek
BARBARA_JANAS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no,no trafia, do tego nie spać, po co Herbert, pozdrawiam no, no ja sie nie dziwię, że trafia :) Pozdrowionka dla autora.
paper_doll Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Piękne dzięki za zaglądnięcie i zaplusowanie-wyróżnienie. Miło mi niezmiernie. P.
LadyC Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Z butów ani z fotela mnie nie wyrwał, ale są fragmenty, które się podobają.
Rekomendowane odpowiedzi