Kamertonka Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jaką literą do ciebie przemówić skoro wszystkie już wypisałem i nawet kursywą pochylony zanosiłem błaganie archiwa naszych przekonań różne przechowują pisma o rozwód wniosek i o trwanie podanie więc stąd to nasze niedogadanie
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może warto by zastanowić się nad rymowanym zakończeniem? jakoś mi się nie widzi to "trwanie podanie (...) niedogadanie", ale to moje subiektywne odczucie wiersz mi się podoba serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jakieś zawahanie się wyczuwam, że niby odbiorca nie rozumie. natchnienie jednak rodzi różne pomysły. pozdrowienia
kasiaballou Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe fajne :) pozdrawiam kasia
HAYQ Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zgrabnie, ciekawie, pozdrawiam. przeliteruj myśli kartkę wyślij potem może się namyślisz jak nie wracać ok? www.colpolon.biol.uni.wroc.pl/longitarsus%20minusculus.htm :)
zak stanisława Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MINUSCULUS-EFEKTULUS LECZ NIE URUS:) SIE podoba, właśnie ten rym na końcu daje smaczku, cmook Kamer-tonko:)))
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A dla mnie bez ostaniego wersu. Pozdrawiam :-).
Kamertonka Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 dziękuję wszystkim za obecność i mam nadzieję, że nie obrazicie się jeśli w tym tekście niczego nie zmienię Krysiu i Stasiu końcówka wyszła zrymowana i tak zagnieździła sie w mojej głowie, że nie mam serca jej zmieniać można to uznać za kamertonkowy styl bądź brak stylu hihih tulę Was jednakowo ciepło Sylvo zrobił pięknie i wybrał to co mu akurat pasowało ostatni wers zakrywając paluchem, albo tym co miał pod ręką pozdrawiam uszanowania Kasi, Panu Białemu i HAYQpanu za poświęcenie uwagi ukłony dla równej babki i morowych chłopaków sumując mój wywód jestem uradowana że ktoś mnie czyta a do tego analizuje jakakolwiek rada i krytyka bardzo mile widziane (nie wszystkie odrzucam, za ew. upór z góry przepraszam) Wasza ...tośka
Judyt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 no fajno i nie fajno, rozwód a trwanie więc niedogadanie o trudnych problemach ładnie zarysowane, J. płoniaście (:
Liryczny_Łobuz Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Taaak - On to albo udaje głupiego (częste u niegłupich:)), albo obcokrajowiec -ale wtedy trzeba wytłumaczyć mu to ręcznie:)) Całujęrączki - M.
Kamertonka Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Panie Liryczny Miśku ale to Ona właśnie go nie słucha więc za co On ma dostać lanie? chyba marzenia zamydliły Panu treść tekstu wracaj Pan, wracaj z tych chmur
Liryczny_Łobuz Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ok - przeczytałem "wypisałam" a nie "wypisałem" - to przez to słońce (w duszy?) na ekranie:))
Kamertonka Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok masz u mnie porcje wyrozumiałości a co tam, masz i dwie nic się przecie nie stało
Oxyvia Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dobry wiersz, ponieważ prosty, bezpretensjonalny, nieprzekombinowany - wiadomo, o co chodzi i jest to powiedziane ludzkim głosem. A jednak - ludzki, zwykły głos nie do wszystkich dociera (jak widać w wierszu). Smutne... Pozdrawiam. :-)
Kamertonka Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuuuuu Skarbku ano nie do wszystkich a może to i lepiej czasem prowokuje do przemyśleń zmusza do rozwoju oby
Nata_Kruk Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Twój wiersz zadeklamowany, tzw. drugiej połowie, mógłby rozładować chyba niejedną "burzową" sytuację... ;) Pozdrawiam... :)
ariess Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 już dawno jak pierwszy raz go przeczytałem wiedziałem że to o mnie dzięki zań
Rekomendowane odpowiedzi