Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 11 Września 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 Kiedyś przeczytam wszystkie twe wiersze, podelektuję się każdym wersem. Powoli sącząc za słowem słowo, będę je czytać długo, miarowo. Napełnię głowę twoim myśleniem, metaforycznym, nowym spojrzeniem. Omiotę ludzi i wszechświat cały, barwą twych pojęć mądrych, wspaniałych. A jeśli zechcesz zajrzeć mi w oczy , być może prawda cię ta zaskoczy, że z nich wyczytasz własne cierpienie i wypełnione są twym marzeniem. I jeśli zechcesz być rozczytanym, będę jak balsam, opatrzę rany. I nie żałując swojej czujności wszystko podkreślę kreską miłości. 14
kwintesencja Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @viola arvensis podoba mi się :) pozdrawiam 1
Bożena De-Tre Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @viola arvensis Pięknie i lekko operujesz bogatym słownictwem..ciesze się i gratuluje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
viola arvensis Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @Bożena De-Tre miło mi, że tak uważasz. Dziękuję Bożenko ! @kwintesencja dzięki, serdeczności! 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 Witam - udane pisanie tu widzę - Pozdr. 1
Kwiatuszek Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @viola arvensis Piękny wiersz, z chęcią przeczytałam:-) Pozdrawiam serdecznie! 1
Rafael Marius Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczy są zwierciadłem duszy, a te drugiego lustrem naszych uczuć. 1
viola arvensis Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @Waldemar_Talar_Talar dzięki serdeczne, pozdrawiam! @Kwiatuszek bardzo mi miło kwiatuszku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-Tre dziękuję ! 1
Tectosmith Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mnie zasmuciło. Przyznaję. Wolałbym w Twoich oczach widzieć coś innego :-) A wiersz super. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
viola arvensis Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @Tectosmith nadmierna empatia może rzeczywiście zasmucać... Dzięki za dobre słowo. @Rafael Marius ładnie powiedziane. 2
FaLcorN Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @viola arvensis bo w Twoim wierszu pokłady prawdy lekkość jest, szczerość, zieleni kokardy tak być musiało bo "kreską miłości" buduje się tęczę w najgorszej nicości pozdrawiam Korneliusz 1
Gość Franek K Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 Fajny tekst, ale mam taką sugestię, byś spróbowała pozmieniać rymy na krzyżowe. To wcale nie jest trudne w tym wierszu, a wyszłoby mu na dobre. Aha. Tę czujność zastąpiłbym czymś innym, np. opiekuńczością. Pozdrawiam.
viola arvensis Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @FaLCorneL ale ślicznie! Dziękuję
Wędrowiec.1984 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @viola arvensis No pięknie, pięknie. Marzenia, miłość - uwielbiam takie wiersze. Bardzo ładnie wyszło.
viola arvensis Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @Franek K uprzejmie dziękuję za sugestię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam ! @Wędrowiec.1984 fajnie, cieszę się bardzo, że trafiłam w Twój gust
FaLcorN Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @viola arvensis nie ma za co, to nie jest to dla mnie nawet Elbrus odpowiadanie wierszem na wiersz, to dla mnie specyficzny rodzaj podziękowania za dobrą treść proszę kursu słów nie zmieniać, "patrzymy tylko w dobrą stronę" 1
Leszczym Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 @viola arvensis Ładne, miłe, kobiece... 1
viola arvensis Opublikowano 12 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 @Leszczymdzięki. Serdeczności! 1
Wiesław J.K. Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @viola arvensisPiękny wiersz, odczułem go dreszczykiem i mrowieniem, serio! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi