Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Grudzień grudniowe miasto światłami błyska szesnasta w nocy zima lecz dżdżysta choćby się chciało by było biało tylko anioły z nieba spływają 10
iwonaroma Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Lepszy anioł bez bieli choć w bieli byłby lepszy ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Świetna miniaturka Czarku, bardzo optymistyczna. Pozdrawiam serdecznie.
workingclass Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 A ja czekam aż "Dzień noc na kolana rzuci" Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zwięzłe, trafne i w ogóle super. No i ta szesnasta w nocy, którą nam zafundowała zmiana czasu. Brawo Czarku, jestem pod wrażeniem.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witam - takie zimy to już normalność - podoba się. Pozd.
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 @Czarek Płatak na ciągle jeszcze zielonej trawie lądują miękko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj pomoczą swe piórka na wyspach Super wiersz Czarek.
Paweł Artomiuk Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ja chyba dałbym "padają". Fajny txt.
Deonix_ Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Fajnie. Ale ja tam w zasadzie mogę żyć bez śniegu, tylko te zimne deszcze są paskudne. Pozdrawiam, D.
Anastazja Sokołowska Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Dobrze jest czytać coś nowego od Ciebie, Czarku. Ostatnio tu, na orgu, już wydaje się, że część (osób) robi sobie kpinę z poezji... Pozdrawiam i życzę weny!
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Jak zawsze z ogromnym podobaniem :-)
Czarek Płatak Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A najlepszy w bieli na śniegu. Tylko można by, go wtedy przeoczyć. 1
iwonaroma Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie. Dlatego nam, ludziom potrzebne są kontrasty.
Czarek Płatak Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba ta wiosna w zimie. Dziękuję
Czarek Płatak Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już po przesileniu. Nocy ubywa :) Dziękuję Marku :)
workingclass Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, celebrowałem to wczoraj.
Czarek Płatak Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że chodzi Ci o wierszyk, nie zmiany klimatyczne :)) Żart, pozdrawiam! Tutaj opadają na rozpiętych parasolach ;) Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. W pierwszej chwili taką wersję miałem na myśli, ale po zastanowieniu stwierdziłem, że spływające bliższe będą płatkom śniegu.
Paweł Artomiuk Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 padać można z głodu więc to też byłoby niefortunne spadają lepiej, może być spływają ale czy z nieba się spływa? dlatego to mnie zatrzymało tak czy siak jest czytelnie więc nie ma co się tym martwić. Sorry za marudzenie, taki ze mnie marudny typ. Pozdr.
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) @Czarek Płatak u nas na takich do połowy otwartych, zależy czy blisko temple baru jest lądowanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi