Pan_Biały Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 siedzę z tymi ludźmi na ich krzesłach przy obcym stole piję nie ze swojej szklanki cudzą kawę częstują jedzeniem na które czasami pracują z grzecznością odmawiam nawet na nich nie patrzę chyba sobie tego nie życzą i może czuliby że ich szpieguję rozmawiają i gestykulują dla nich są to istotne sprawy a ja zastanawiam się czy dziś też założysz koronkową bieliznę wtedy pada pytanie skierowane do mnie więc odpowiadam wymijającoto bardzo ciekawa koncepcja czuję na sobie ich reflektorowe ślepia które prześwietlają i przetwarzają podaną informację pani w dopasowanym kostiumie mówipytałam czy dolać panu kawy?
Agata_Lebek Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Tak, to bardzo ciekawa koncepcja, a nawet "anty" na reflektorowe ślepia ;))
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 O, to jest to!!! Świetny tekst, bardzo prawdziwy, pewnie każdemu się zdarzają takie momenty Mnie najbardziej jest głupio jak ktoś (kto mnie zna) nieoczekiwanie zapyta: - Gdzie jesteś? ;) Pozdrawiam.
Magdalena_Blu Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Dobry wiersz, z mocną kursywą. Pozdrawiam:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 "to bardzo ciekawa koncepcja" Pozdrawiam Krzysiek
maria_bard Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Ależ to jest cholernie życiowo prawdziwe. Oskrobałeś z zasłonek przycupnięte lichoty-bleee. Fajny, czuję nawet agresję. Jest jakiś. Pozdrawiam. emb.
Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Lubię takie Twoje pisanie, Rafale. Bardzi mi się, jak nie wiem co! Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 "Odgryźć", a więc odkryć dla siebie. Reportersko i prawdziwie. Tak, akcja często odbiega od miejsca. Pobytu ;) Pozdrawiam, Rafale. PS Ten "?" na końcu chyba niekonieczny, bo to nie pytanie.
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasami człowiek odlatuje i mimo że niby jest to tak na prawdę go nie ma dziękuję za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koncepcja na wariata;)) dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja agresji nie czuję, wyjątkowo;) dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatnio odszedłem od takiego pisania, a ten wiersz jest sprzed jakiegoś już czasu dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobnie jak z filmem, niby jesteś tu a wszystko toczy się gdzie indziej "?" przeważnie nie używam takiego asortymentu, ale tu skądś się wziął, w sumie równie dobrze może go nie być, to prawda dziękuję za czytanie pozdrawiam r
Emmka_Szlajfka Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 takie Twoje pisanie zdecydowanie wolę, ale może do tego nowszego nie dorosłam. czasem widzimy swoje życie jakbyśmy byli obok to ma i dobre i złe strony, albo wydaje nam się, że nie pasujemy do swego otoczenia, codzienności, czasem dystans i zaduma potrzebne. pozdrawiam:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 dziękuję za możliwość przeczytania kolejnego dobrego wiersza :-) Kilka kadrów w jednej stopklatce ;-))
Pan_Biały Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie gadajmy o dorastaniu w poezji to zbyt osobiste;) ja staram się cały czas widzieć wszystko z boku i dlatego to pierwsze zdanie;) dzięki za czytanie i komentarz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, nie ukrywam że mi miło:) pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi