cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 jestem artystą . do cholery . i muszę . pusta kartka wszystko psuje . nagi krajobraz nie pasuje . kropek sześć . siedem . co czytasz ? oklaski ? czy zgrzytasz ? mam to w trzykropku Wolin 26 VI 2010
Zjajami_Baba Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 acha, pan peel znowu udaje, że go opinia nie interere:) masz rację, peelu, nie będzie nam tu swołocz pluła w twarz! :D osobiście wolę twoje rozważania nad złożonością kobiet, to dla mnie cenne źródło informacji, serio, serio :-O (fajna emo, co nie?:D) pozdrawiam! Mo
miet dlugolecki Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Uderz w stół a nożyce się odezwą; a te kropkowe niedomówienia przemówią kiedy języki rozlużnią się po kolejnej kropelce wina (szczególnie tego najmłodszego) i około północy zamienią się w ploty
krzysztof marek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 to zabieram zdecydowanie:tytułem ostatni wyraz w mianowniku jestem artystą . do cholery . i muszę . pozdrawiam Cezary :)
paper_doll Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 sześciokropku i trójwykrzykniku :) to co Krzysztof zabrał fajne. P.
Czarna Wstążeczka Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 mam to w trzykropku oraz początek (jestem artystą, i muszę) bardzo na tak, ale pośrodku trochę siada napięcie. jednak wiersz wciąż w całości dobry.
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 ogólnie nie lubię kropek, bo ograniczają; jednak Twoje, Czarku, są nieodzowną częścią wiersza, bo właśnie te ograniczenia... :))) polubiłam Twoje kropki, niemniej ograniczenia, mam w... pozdrawiam serdecznie, Grażyna :)
Pan_Biały Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dałbym w wielokropku;))) dobry wiesz, nieprzegadany z dystansem do siebie i innych - brawo r
Biała Lokomotywa Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Niedobra ta pusta kartka - każdy poeta ją doskonale zna:) Bardzo ciekawa kompozycja, tylko cały czas nie wiem co myśleć o znakach przystankowych stawianych po spacji - to celowy wybieg? Pozdrawiam Cezary:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Interere , ale gdyby zależało mi wyłącznie na tej dobrej , to kilkunastu wierszydeł ( włącznie z tym ) bym tutaj nie publikował :-) No , ale , ze ... ten trzykropek obiecałem - to masz ! Z kropkami już trochę się wstrzymam , z poezją dla jaj - jeszcze nie , a o zło żono ści kobied coś tam od czasu do lasu wrzucę ;-)) Mu
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro o młodym winie mowa : /www.youtube.com/watch?v=vqMSclNcr1A . Tak więc uważaj - bo ploty później takie , że ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tytule miały być same w sobie trzy kropki . Ale program nie pozwolił . Mam to ...
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jeszcze : dwujajku ;-) Przynajmniej na razie :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. siada na pięcie bo ... wiersz wszystko tłumaczy , prawda ;-) ?
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jak już wyżej odpowiedziałem - kropki trochę ukrócę . Ograniczać sie nie bede - bo mam w w/w co inni pomyślą . Będą zatem i wiersze , i " wiersze " Pozdrawiam :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dałbym w wielokropku;))) dobry wiesz, nieprzegadany z dystansem do siebie i innych - brawo r nie wierzę temu komentarzowi ;-) Ale próbuję :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dla jaskrawości , chociażby po to , żeby łatwiej było policzyć najpierw tych sześć , a potem - siedem kropek . Taka tam biedronka ;-)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Cezary, troszkę tego maczku w postaci kropek rozsypałeś za dużo, no ale jest artysta... do cholery... i trzykropek, i kartka, i wiersz - pewnik. Pozdrawiam... :)
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Oklaski tytułowe ode mnie za dowcip i dystans do pisania własnego, czego i Państwu, i sobie życzę noworocznie :)
Marek_Dziekan Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tytuł i treść pod nim sugeruje, że chodzi o krajobraz, bo artystą to tylko w narzędniku. Zazdroszczę, że tak nie potrafię, niby frasobliwie, a jednak ironicznie.
Rekomendowane odpowiedzi