zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 czyli kolejna śmierć poety nie przygotowałam żadnych scenariuszy Tencojepisze i tak zrobi po swojemu latawce uniosą doskonałość nie napisanych wierszy kolejny obrót ziemi wypatrującej wyspy z miastami dziecinnych myśli lśnią jak tarcze wojowników o wolność zabłąkanych promieni na wczorajszych aletojużbyłościach wtedy zasłonię się liściemniepoczytelności
Oxyvia Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Stasiu, nie dla Ciebie taki pomnik, bo Ty jesteś "poczytelna" i wielu "poczytelników" Cię lubi! :-) A scenariuszy nikt z nas nie ma... Nie na obroty Ziemi ku wyspom szczęśliwym i rajom. Zresztą po co? Buźka! Oxy.
Baba_Izba Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Wiersz taki "Twój", niezmiennie bardzo dobry. W moim odczuciu nic dodać, nic ująć! Jak mistrz; kilkoma ostatnimi pociągnięciami pędzla nadaje ostateczny koloryt obrazu, tak i Ty dokonując delikatnych dotknięć - wydobywasz co najistotniejsze. Serdecznie pozdrawiam - baba p/s dodam, że miejsce liści jest tam gdzie one są!
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Moje miłe panie; Oxy i Babo bardzo dziękuję za słowa otuchy, to baaardzo wiele dla mnie ukłony ślę spokojnych snów :)))
krzysztof marek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 "nie przygotowałam żadnych scenariuszy Tencojepisze i tak zrobi po swojemu latawce uniosą strach nie napisanych wierszy" delikatnie i odważnie... "Tencojepisze". kim jest? nieraz zastanawiałem się czy ja - codzienny i mój "Tencojepisze" to te same osoby i ten drugi ma więcej zdrowego dystansu. do wszystkiego i wszystkich. mądry i bardzo dobry Twój wiersz :) pozdrawiam serdecznie :))))
egzegeta Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Stasiu Twoje wiersze dryfują, albo raczej płyną na azymut do takich, jakie lubię. Zastanawia mnie konieczność/celowość tego "wtedy". Ale zastanawiać się chyba mogę, no nie ? :) Pozdrawiam
anna_rebajn Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Podoba się i to bardzo - zwłaszcza pierwsza zwrotka i myśl przewodnia. Fajnie poprowadziłaś temat. Zajrzę jeszcze, bo jakoś bardzo przemawia mi twój wiersz do wyobraźni :-) anna
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NO, NIBY TAK, TO JEST DO TYTUŁU, ŻEBY BYLO POWIĄzanie dziękuję Wiktorze, za miłe słowa :)
zdrojek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 "Tencojepisze" to jakiś wierszokleta, czy raczej prozaik? Fatum, Mojra? Bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Krzysztofie dzięki że wpadając wpadasz po uszy :) zawsze coś dla siebie znajdziesz anno, jesteś miła:) zdrojku, jeśli napisałam wielką literą to...już chyab wiesz.. możesz nazwać jak zwiesz, Mojra, Fatum, lub Bóg, którego nie obchodza scenariusze życia, ma Swoje prawa.. dzięki, wszystkim spokojnych snów
Kikus Dzikus Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 to nie jest poezja początkująca, o nie! niezmiernie do mnie przemawia i będę wracać
Anna_M. Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 dobrych wierszy się nie ocenia:) pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 tak, dobrze się czyta, a oceniać po co:)) pozdrawiam r
zak stanisława Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kikusku,prawdę rzekłszy to masz rację pracuję nad nią już 10 bez mała lat i cały czas na tym forum, hihi niedługo jubilejłusz:P dzięki AnnoM, to pierwsze słowa kiedy ktoś powiedział że wiersz jest dobry- doczekałam się na ten jubilejłusz:P serdeczności P&B również siekłaniam miłego dnia
kasiaballou Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 pointa mnie rozmontowała poprostu... ;) pozdrawiam kasia.
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tencojepisze jest the Best :-). Pozdrawiam i do poczytania :-).
zak stanisława Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Kasiu, i o to chodzi :) cmook Sylwestrze Tencojepisze, jest, ojeeeeee !!!the Best!!! uściski
Marcin B Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Może tylko coś innego zamiast pomnika. Reszta poprowadzona bardzo ciekawie, Ok, nie napisane wiersze coś często się pojawiają w poezji, ale to już z mojej strony czepialstwo. Pozdrawiam ;)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 poeta umiera stale od wierszy nienapisanych z niespełnień bólów żali lub z braku weny-pani ech te pomniki niepoczytelności mówią same za siebie :))) pozdrawiam Jacek
Judyt Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 o tym nienapisanym...brawo P. Stasiu(...) J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi