Pancolek Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 www.odra.okis.pl/article.php/695 Gratuluje Pancolek szczerze ;*
Tomasz_Piekło Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Gratuluję, ponownie;) Ps. Pancolku, daj "www" przed adresem, jak "http" nie przechodzi. www.odra.okis.pl/article.php/695
Emu Rouge Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Brawo!:D ja rownież bardzo gratuleję i zyczę dalszych w pełni zasłuzonych sukcesów:D pzdr Aga
kasiaballou Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 GRATULUJĘ ! POZDRAWIAM SERDECZNIE_kasia :)
UFO Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 dołączam sie do gratulacji:) utworki pierwsza klasa
lubię latawce Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 hip hip hura niech żyje nam Karolina!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No i git, tak ma być:)
Beenie M Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 moje gratulacje znad Odry :)))
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Wkurwia mnie to: czy zawsze we "współczesnej" poezji trzeba kogoś wymieniać ze "znanym" nazwiskiem, dobre to i uczciwe, ale zacznijcie w końcu cytować siebie... P.S. Fajnie, że tam jesteś, mimo wszystko he he...
Pancolek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Tomku. Poprawione :)
Pancolek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możesz jaśniej przedstawić zarzut, bo nie jarzę ;))
Rafał_Leniar Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No nareszcie :) Ja również gratuluję.
Rafał_Leniar Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możesz jaśniej przedstawić zarzut, bo nie jarzę ;)) Chyba chodzi o konieczność promowania się obok tych znanych /którzy osiągnęli komercyjny sukces/.
JacekSojan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gratulacje; no a teraz z tej gościny w "Odrze" trzeba sobie zrobić pomieszkanie, i promować poetki (- poetów) z orga; (!) no i tam pozostać na dłużej;
Espena_Sway Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dzięki każdemu z osobna Pancolek - za wiarę i w ogóle, Braciszku :*.Tomasz Piekło - teraz czas na mnie, hehe.Emu Rouge - czy zasłużonych? no w sumie pracuję nad poezją kilka lat ;)kasiaballou - tnxdon kebabo - tnx równieżUFO - cieszę się, że tak uważasz :)lubię latawce - hehe, urodziny obchodzę w listopadzie ;), ale dzięki :)Rachel Grass - dzięki dzie wuszka - też tak mówię :)Bartosz Wojciechowski - nie, tak ma być. tylko 'tak widocznie miaŁo się stać ;P'. dzięki za wszystko :)Beenie M - rozumiem, że z Wrocka? hehe, piękne miasto, aczkolwiek męczące na dŁuższą metę :]. tnxMr. Suicide - dziękuję Dominiku :)Michał Kućmierz - nie rozumiem Twojego zdenerwowania. chodzi o to, iż przywołaŁam nazwisko Noldego, Słowackiego i Whistlera? poprostu odkryłam taki styl, inspiracje malarskie. jakby co, można unikać, nie zmuszam do czytania. mimo dzięki :PRafał_Leniar - masz rację, nareszcie :P. JacekSojan - no no, good idea. tylko dość ciężko się dostać. robiŁam 'podchody' dwa razy :]. pozdrawiam Karolcia :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Gratulacje Karolinko.
Bo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 i ja gratuluję. baaardzo. ale tak w kwestii formalnej: co zostało ze Słowackiego - piszczel, prawda? a jak tak, to ona , a nie on. a może się mylę...?? w razie czego z piszczelą w dłoni - hajda, na koń!!
Rekomendowane odpowiedzi