Dżygita Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 możesz iść - niczego nie ocalimy krzewy zarosły drogi na przekór kamieniom co miały nie pozwolić na samowolę i dodatkowy gąszcz przejścia na razie nie ma brakuje nadziei na prześwit my musimy tylko patrzeć pod stopy by ich nie zranić przed czasem
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dżygito , składny wiersz ale dlaczego brakuje twojemu PL nadziei na prześwit? czyżby cosik nie układało sie pomyślnie...krzewy zarosły drogi na przekór kamieniom, bardzo dobra metafora, z dobrą przenośnią!! cmokes w dziobes
Atena Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 całkiem przyzwoicie. ładnie smutny. p.
Dżygita Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz bo ten PL to podszyte ja i mnie nawiedzają takie myśli - między nami bardzo ok wciąż nowe wyzwania:) Miło,że wpadłaś:) Powodzenia w remontowaniu zdrowia:)))
Dżygita Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ''ładnie smutny" - pięknie powiedziane; Bardzo dziękuję za komentarz, pozdrawiam ciepło:)))
Olesia Apropos Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dżygito czyta się gładko i choć pierwszy wers poruszył to reszta nie sprostała zadaniu jest przyzwoicie, ale nie do wracania, wracania, wracania pozdrawiam/ola
Dżygita Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 pozdrawiam też serdecznie i cieszę się że zajrzałaś a i tak dalej wierzę, że fajnie piszesz:))))
HAYQ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Bardzo mi się podoba. Wiersz ma siłę wyrazu... i nie mogłem się oprzeć, dlatego o wyrozumiałość proszę. Pozdrawiam.możesz iść - niczego nie ocalimy krzewy zarosły drogi na przekór kamieniom przejścia na razie nie ma brakuje nadziei na prześwit dla stóp musimy patrzeć by ich nie zranić przed czasem
egzegeta Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 "możesz iść" - to tylko pozorne przyzwolenie bo jak ma peelka iść skoro przejścia nie ma etc. i zastanawiam się nad intencjami dającego to przyzwolenie:) Pozdrawiam
Alicja Czekaj Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jak ja lubie takie ciarki przelotne... Ladnie :)
Dżygita Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się nowy zapis i pomyślę nad zmianą:) Dziękuję derdecznie i pozdrawiam:))))
Dżygita Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kobieta w wielu przypadkach przewrotną bywa - mówi "nie" a myśli 'tak''.Troszeczkę chciałam to pokazać; na ile się udało to czyttelnik osądzi:))) Dziękuję dserdecznie za zagląd i pozdrawiam ciepło:)))
Dżygita Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję za komentarzi pozdrawiam ciepło:)))
Marlett Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Dżygita! my musimy tylko patrzeć pod stopy by ich nie zranić przed czasem Dobra pointa..wiersz kupuję:))) Uśmiechu.
adam sosna Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 wielu dobrych kroków po zarośniętych drogach
Nata_Kruk Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo wymowna treść, pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi