Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wojownik horyzont tak nisko dłonią przesącza ciszę wpatrzonym ustom nadając kołysanie drzew przygaszony przeszłością na ostatnim podeście trzaski metaliczne gładzę świadomością jestem człowiekiem [reedycja / poprawienie tagów html, 29.09.2004]
Marcin Jagodziński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 beznadziejne. na poziomie tekstów De Mono.
Kuba Boryczka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Super! Tak gdyby ktoś zatrzymał chwilę na kartce papieru, czas się zatrzymuje, kwiaty wiśni opadają z drzew, dookoła zieleń i gdzieś tam jest człowiek, naturalność i harmonia... Pozdrawiam
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wojownik powrócił! Pięknie malujesz ...słowa dobrane i wyważony nastrój! Brzmi godnie! Dzięki I.
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No udało się Koledze zmajstrować słuszny wiersz- podoba mi się. Pozdrawiam.
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beznadziejny jest ów komentarz. Wojowniku - jeśli można zaproponuję byś usunął: To jakieś futurystyczne i burzy klimat wiersza. [sub]Wojownik horyzont tak nisko dłonią przesącza ciszę wpatrzonym ustom nadając kołysanie drzew przygaszony przeszłością na ostatnim podeście jestem człowiekiem[/sub] Teraz czuję przebudzenie Wojonika, ale to zmienia sens Twojej poezji. To Ty jesteś tkaczem swoich myśli, więc tkaj sztandar z godłem swojej duszy.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pare rzeczy bym tu pozmieniała... ale wiersz cudownie mi się czytało... po wersie: "dłonią przesącza ciszę" - przystanęłam na chwile... spojrzałam w okno... poczułam to... cudne słormułowanie dzięki Tera
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tero o 11.00 godzinie - ja tu widzę zachód słońca, co najwyżej wschód - bo na pewno słońce w tym utworze jest nisko... [sub]Tekst był edytowany przez Marek Ciućka dnia 22-07-2004 12:49.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehhe Marku to ze spojrzałam w okno nie znaczy że chciałam zobaczyc słońce... Tera
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ujęło mnie to samo, co i Terę. Jestem przeciwna rymowi: "przeszłością - świadomością". Ale ciii... Cmok, Catalina
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zgrabnie, calkiem dobry wiersz, tylko wolalbym zeby podmiot wyplynal w trakcie czytania, a nie juz w temacie, ale rozumie ze w takim wypadku miales wieksza wolnosc i kontury wojownika mogly byc nakreslone o wiele slabiej, i chyba brakuje mi z jeszcze jednego dwuwersu pozdrawiam
Bartosz Wcisło Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przypomina on wiersz swym wyważeniem słowa poezję haiku.Aż policzyłem sylaby w wersach . "horyzont tak nisko dłonią przesącza ciszę" Smakować to można przez godziny długie .
Rekomendowane odpowiedzi