Berenika97 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Choć skrzydła ma postrzępione, Nie patrzę smutno w jego stronę. Czemu mi serce żal nie rozdziera? Bo nie opłakuję dezertera. 4
Trollformel Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Berenika97 Zastanawiające, niepokojące czasy nastały, chociaż nie wiem czy kiedykolwiek był pokój. 1
Berenika97 Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Trollformel Bardzo dziękuję! Na świecie raczej nie było - po wojnie światowej były setki konfliktów lokalnych. Ale ten jest tuż obok i może przerodzić się w konflikt światowy. Oby nie! :) Pozdrawiam.
APM Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Berenika97 To co się dzieje teraz na świecie, to chyba nawet dla gołąbka za dużo. 1
Berenika97 Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @APM Bardzo dziękuję! Gołąbek - symbol pokoju jest już zapomniany, jakby pokój nie interesował już samozwańczych władców świata.
Charismafilos Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Berenika97 ciekawa perspektywa, ale Twój znak rozpoznawczy :) Pokoju nie da się wytworzyć.
Charismafilos Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Berenika97 rozumiem. Tylko dopytam - czy to wskazanie tylko dla mnie, czy ogólna zasada pod Twoimi wierszami?
Berenika97 Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Charismafilos Ach! Rzeczywiście niezręcznie wyszło, oczywiście, że nie tylko dla Ciebie. Już usuwam. Przepraszam. @Charismafilos Ale teraz ja dopytam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co jest moim znakiem rozpoznawczym? @KOBIETA Bardzo dziękuję! Pozdrawiam. :) 1
Charismafilos Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Berenika97 nie się nie stało. Pisanie przez internet ma tą słabość, że ciężko czasem wyczuć co interlokutor ma na myśli :) Dlatego warto dopytać :) Pozdrawiam serdecznie :) @Berenika97 ja np. lubię u Ciebie nieoczywistą perspektywę narracji, często mnie zaskakujesz! Podziwiam ten talent u Ciebie. 1
Christine Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Berenika97 Gołąbek pokoju - symbol pokoju zwiał z pola walki - czyli nie zanosi się na pokój. Nic nie wskórał. Smutne!
Marek.zak1 Opublikowano 17 minut temu Zgłoś Opublikowano 17 minut temu Fakt, w tej walce o pokój trzymamy kciuki za zwycięzców, a nie za dezerterów. Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi