Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) lubię podglądać jak noc zasypia dzień się budzi wschodem słońca ptasim śpiewem mruczeniem kota zapachem kawy szumem w łazience uśmiechem żony nie wstydzę sie tego podglądania ono mnie cieszy Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 20
A-typowa-b Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar i to jest optymizm, taki poranek. Z przyjemnością przeczytałam.
andrew Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Zdarza się za często, że nic nie widzimy prócz spraw ,, przydatnych,, Pozdrawiam, miłego dnia @A-typowa-b
staszeko Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Podglądać piękne widoki to nie tylko przyjemność, ale wręcz obowiązek. Jeśli człowieka nie cieszą rzeczy proste, to nic mu nie przyniesie radości. Dobrze nastraja taki wiersz, tym bardziej, że należy do rzadkości. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że tak to widzisz - dziękuje za to - Pozd.ruśmiechem. Witam - dziękuje serdecznie za przeczytanie - Pozdr.serdecznie. Witaj - prawda w tym komentarzu - Pozdr. Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Tectosmith Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Całkiem ładnie. :-)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za owe ładnie - jest miłe - Pozdr.
[email protected] Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Waldku pamiętam z młodych lat zbiorową łaźnie gdzie kapała się wiara z zakładów w których pracowali nasi rodzice. W poszczególnych kabinach porobione były dziury w ścianach, gdzie młodzi podglądali kąpiące się panie. Ile było uciechy i opowiadań co też ten czy tamten zobaczył. Znamiona czasu. Pozdrawiam, wiem że nie o takie podglądanie Ci chodziło, ale taka mnie naszła refleksja.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuję za ową refleksje - jest miła - Pozdr. 1
Kwiatuszek Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Te najprostsze rzeczy powinne nas cieszyć najbardziej:-) Piękne ... Pozdrawiam:-)
obywatel Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 czy to już było , bo mam przeświadczenie o czytaniu, albo mi się zlewają już tytuły... acha podglądać świat można w jakimś celu bez celu to tylko podziwianie, no nie wiem tylko czy szum można podglądać - chyba tak jakimś sprzętem tzw . biały szum...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za czytanie i miły komentarz - Pozdr. Witaj - zgadam się z twoim komentarzem - dziękuje - Pozdr. Witam - a jednak można tylko delikatnie - dzięki za czytanie - Pozdr. Witaj - zgadzam się z twoim komentarzem za który ślę uśmiech -
Amber Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Uzasadnione podglądanie w ładnym wierszu.
obywatel Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko nie witam. Skąd takie przypuszczenie, że czytałem? nie rozumiem co można tylko delikatnie ?
Natuskaa Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Bez "podglądania" tak wiele można przegapić. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie owa ładność - dziękuje - Pozdr. Witam - zgadza się - dziękuje za czytanie - Pozdr. @Śniący - @Fugas - @Rafael Marius - dziękuje -
Pan Ropuch Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 bez tego podglądania nie ma pisania :D
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dużo w tym racji - dzięki że zajrzałeś - Pozdr. @iwonaroma - dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 @Ewa Witek - dziękuje serdecznie -
Gość Franek K Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2022 @Waldemar_Talar_Talar A nie lepiej w tym uczestniczyć niż podglądać?
Rekomendowane odpowiedzi