Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 20 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 Zbierałem kiedyś znaczki pocztowe dzisiaj nic już nie zbieram może wybiórczo wspomnienia takie bez kancera twarz ojca matki dłonie braci grających ze mną w nogę dzieci nasze gdy przytulasz je do piersi swojej wymiotuję krwią schudłem wszystko wokół mnie nudne nie cieszy mnie już nic nie uskrzydla jak Ikar pikuję w dół czmychłaś 14
Marek.zak1 Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 Bardzo mi się podoba ten przegląd życia z dwuznacznością z tytułową dwuznacznością. M 1
Gość Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 @OloBolo Jestem przerażony tym wierszem, tak jest boleśnie przekonujący. Twój niepodrabialny styl potrafi ponieść nawet tak przytłaczające treści. Szanuję bardzo.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 Witam - wiersz zabolał to fakt - ale wart przeczytania - Pozdr. 1
Amber Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 Kto, jak nie poeta, jest w stanie zmierzyć się z tematem, w którego obliczu zapada milczenie. Dobry wiersz. 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... podobnie ja, Olo... i nie wiem już, co napisać. Nie pikuj, rzucam skrzydła... ja, jakoś lecę, może Tobie przydadzą się... ;) Pozdrawiam. ps. no.. nie wiem, może jednak.. czmychnęłaś (?) Edytowane 20 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
OloBolo Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czmychnęłaś pewnie jest poprawniej ;)....muszę jeszcze to sprawdzić . dzięki Wszystkim za poczytanie i komentarze. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2022 A mi się czmychłaś podoba sam wiersz straszny i smutny ale też jakoś przeżyłem raka albo jego straszniejsze stadium. Zawsze gdzieś tam pod kopułką jednak będzie już siedział. Pozdrawiam 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2022 Piękny i niepokojący... Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi