Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 18 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 Żwawy, ranny, poranny i medialny świat przemawia do nas w jaskrawe słowa Psują nam nasz świat jaskrawo i naprawiają go jaskrawo jedni i drudzy jaskrawi do trzewi Jaskrawe pytanie mnie czasem najdzie jak niekulawo światu odpowiedzieć gdy wcale nawet chcieć nie umiesz jaskrawo? Co to ma być za git bajer który wcale a wcale nie daje po oczach? Juz dawno - gdybym tylko potrafił - popadłbym w rap popart!! Seranon, 18.05.2022r. 8
Gość Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 @Leszczym He he, jaka puenta! ;D Taka mnie refleksja naszła, że im bardziej szarzy ludzie, tym bardziej jaskrawej rzeczywistości potrzebują. Rozum to sobie jak chcesz, podejrzewam, że każde rozumienie będzie pasowało ;>
Leszczym Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 @error_erros tak, pełna zgoda ;) Że co, że za szarzy jesteśmy? ;) @Gosława w Twoich wierszach jest mnóstwo wielobarwnych emocji ;) Dla mnie to zaleta ;)
Leszczym Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 @Gosława Taka prawda. Tak nie idzie, a już kobietom artystkom szczególnie nie. Miłego dnia Reni, fajnie Cię znów widzieć ;))
Gość Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to na przykład jestem czarny jak dupsko szatana Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2022 @error_erros dla mnie taki błyszczący czarny też jest jaskrawy, ale to tylko moje spostrzeżenie ;) 1
Koziorowska Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2022 Jejku, rewelacyjny wiersz. Chylę czoła nisko, bardzo nisko. Pozdrawiam. :) 1
Leszczym Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2022 @Koziorowska Cieszę się. Fajnie od Cb usłyszeć takie słowa ;) Również pozdrawiam ;))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) @Leszczym - byłem czytałem nie żałuje - Pozdr. Edytowane 19 Maja 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2022 @Waldemar_Talar_Talar super, że żalu nie ma ;)
Rekomendowane odpowiedzi