Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Kobieca nagość podniecała podnieca i będzie podniecać Zwłaszcza ta która kusi która ma piękne miejsca Miejsca którymi rzymscy i greccy bogowie się zachwycali Kobieca nagość to niebo upiększone nie tylko aniołami Tak tak moi drodzy to nie żaden kłam to prawda Prawda której żaden sąd nie podważy bo jest zbyt piękna 4
jan_komułzykant Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Od siebie tylko dodam - nawet siódme niebo ;) Niestety, nasze sądy podważą (jak chcą) niemal wszystko Waldku, bo są 'niezawisłe' :D Pozdrawiam.
Marek.zak1 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgadzam się z przesłaniem. Pozdrawiam
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja nie. Sam prezent, owszem, jest podniecający ale o wiele bardziej podniecające jest jego rozpakowywanie. :-)
Marek.zak1 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czekoladę wolisz rozpakowywać, czy jeść:)?
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wolę rozpakować i zjeść. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Waldemar_Talar_TalarWaldku, temat poruszajaco rozbierający! Nabrałem ochoty na czekoladę! ;-)
Czarek Płatak Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 W pełni podzielam zdanie podmiotu wiersza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Kobieca nagość podniecająca jest zawsze. Ale czy zawsze cenna? Wydaje mi się, że nie - cenna jest tylko wtedy, kiedy jest się jej wyłącznym adresatem. Nie zaś wtedy, gdy jest wystawiona jak rower w witrynie sklepowej. A niestety, właśnie taka nagość nas otacza na co dzień.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - no niby tak z tymi sądami - dzięki że zajrzałeś - Pozdr. Witam - miło Marku że jesteś na tak - Pozdr. Witam - twoje prawo nie neguje go - ale za czytanie dziękuje - Pozdr. Witaj - cieszy mnie twój apetyt - dzięki za czytanie - Pozdr. Witam - cieszy mnie twój komentarz - dzięki - Pozdr. Witam - miło że czytasz za co dziękuje serdecznie - Pozdr.
dgghj Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Prawda której nikt nie podważy bo jest zbyt piękna – to zdanie zapamiętam chyba do końca życia, będę nad nim rozmyślał. Cały wiersz super. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje super - Pozdr.
Leszczym Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar tak super ;) No tak już jest ;) Taka prawda ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie ta prawda - Pozdr. 1
Leszczym Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Mnie też czasem jeszcze potrafi ucieszyć ;))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - inaczej nie może - Pozdr. 1
huzarc Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Sądy ideologiczne z lubością podważą. Gdy piękno jest funcją władzy, można represjonować za zachwyt. Już teraz męska kontemplacja kobiecego piękna potrafi uchodzić tu i ówdzie za przykład rzekomej kultury gwałtu, bo skoro mężczyzna się zachwyca to tylko wyłącznie inspirowany swoją skłonnością do przemocy... wracajmy zatem do studiowania klasyków, aby odnaleźć rozsądek rzeczy. Taka mała dygresja, tekstem zainspirowana:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za ciekawy komentarz - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi