Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Deonix_ Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) przecież nie mam na sobie błota ani kolców jestem miękka i ciepła nie doskwieram nie chcę zdjąć ci swetra ani zabrać portfela chcę tylko móc poczuć że jestem kimś ciut gęstszym od cienia i się jeszcze w powietrze nie zmieniam Edytowane 23 Czerwca 2025 przez Deonix_ (wyświetl historię edycji) 17
Archie_J Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Można popłynąć z tym wierszem, jak dla mnie bardzo udany :-) pozdr.
beta_b Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Deo, ramiona mi się same otwierają na taką delikatną prośbę. Ładne. bb 2
Stracony Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Wiersz robi niesamowite wrażenie i może być wstępem do rozmowy o przytulaniu. Wiesz ,że ja się boję przytulać, bo zaraz ludzie powiedzą,że zboczony. Wiem,że tutaj nie o to idzie, bo to tęsknota za przytuleniem przez kogoś bliskiego. Wiersz mógłby doskonale sobie poradzić bez trzech ostatnich wersów.Pozostawiłby po sobie echo. ucięty w ten sposób odbiłby się od serca czytającego. ( to opinia zupełnego amatora w poezji). Ślę przytulenie :) 1
GrumpyElf Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Odnoszę wrażenie, że to wcale nie ma być ktoś szczególny, chodzi o najprostszą potrzebę bliskości, gest ciepła i akceptacji, szept "jestem tu dla Ciebie". Przytulanie przedłuża życie, nie dziwię się peelce. Bardzo, ale to bardzo ładnie to napisałaś; bez pretensji i wyrzutów, z delikatnością. Nic tylko przytulić. 1
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @Deonix_ Ależ mi się to podoba! To jest takie kobieco cieplutkie ;D
corival Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 @Deonix_ Poczuj się przytulona :) Spodobało mi się, uroczo poprosiłas. Pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Jakie słodkie pytanko w tytule... :) ale skoro Twoja peelka mówi o sobie... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to tylko wtulić się w nią. W ostatniej bez.. "móc".. jak dla mnie. Przyjemnie i zawadiacko "przysłodziłaś". Nie zemdliło, bez obaw.. ;) Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Bezpośredniość i szczerość pytania. I logiczność! Ale życie często nie jest logiczne... Stety? Niestety? Czasem stety czasem niestety. Tutaj brak przytulenia choć ono powinno być. Ludzie bywają bardzo obojętni choć też bardzo kochający i empatyczni. Zależy na kogo się trafi... Pozdrawiam. I przytulam :) Choć peelka pewnie wolałaby ramiona jakiegoś silnego mężczyzny :), bez podtekstów erotycznych. 1
jan_komułzykant Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2021 jak te zwierzaki Deo, z całej siły - przytulam :) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @Deonix_"Czy mnie ktoś przytuli"? Subtelnie zapraszająco, a więc serduchowo! Pozdrawiam :-)
Deonix_ Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @Archie_J Dziękuję bardzo :)) I pozdrawiam :) @beta_b <3 ! @Dag Uwielbiam ośmiornice. Cudowne zwierzęta. Dziękuję Dag. <3 @Jacek_K Jakkolwiek Jacku ;) Dzięki, że wpadłeś :) @valeria Dziękuję :) @Stracony Dziękuję, obejmuję :) Wiem, że bez trzech ostatnich też byłby wiersz. Ale uznałam, że muszę tu akurat dopowiedzieć, nie mogłam wytrzymać :) Tak że sorry :) Ale miło mi było ujrzeć Twój ciepły komentarz ;) @Gosława Dziękuję pięknie <3 @GrumpyElf Dziękuję Ci bardzo, bardzo :))) <3 @error_erros Ty też jesteś uroczy :)) <3 Dziękuję :) @corival Dziękuję :))))))) <3
Deonix_ Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @Nata_Kruk Dziękuję Nato, cieszę się, że nie mdli :) Nad "móc" mogę pomyśleć, ale póki co mi pasuje :) Pozdrawiam :) @iwonaroma Peelka nie jest wybredna :) Dziękuję Iwon <3 @jan_komułzykant Dziękuję :))<3 @Lily Hamon Oj, dziękuję Lily :) <3 @Wieslaw_J._Korzeniowski Dziękuję przepięknie :))) I pozdrawiam ;) @Marcin Krzysica, @Somalija, @Natuskaa, @Waldemar_Talar_Talar, @zyzy52, @Giesz, @Kot i @Jaka jest prawda Bardzo serdecznie Wam dziękuję :)))))))))))))) <3! 1
Anna_Sendor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @Deonix_ chcę tylko móc poczuć że jestem kimś ciut gęstszym od cienia Powyższy fragment świetny. Pozdrawiam.
Deonix_ Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @Anna_Sendor @Anna_Sendor Dziękuję bardzo :)
Deonix_ Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 @Radosław Baaardzo dziękuję :))
Deonix_ Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 @Michał1975 Dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi