Anna_Para Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
mine Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 a księdzu i babom nie opowiadaj się bo by zaraz każda chciała tak pięknie a chciałaby. podoba mi się. pozdr. a
krzysztof marek Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Aniu za "W" powtórzę, że wiersz przepiękny... cudne jest to spojrzenie z góry na "skradnięcie" serca, które namalowałaś :) a puenta rzekłbym mistrzowska! pozdrawiam cieplutko :))))
Anna_Para Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Mine: a jasne, że by chciała! Sama bym tak chciała:) Dzięki, bo rozumiem, że wiersz się podoba? Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Krzyś: Dobrze, że powtarzasz! Miłych recenzji - nigdy nie mam dość. Cieplutko bardzo, Para:)))
kasiaballou Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 się powtórzę; fajne :)) pozdrówki kasia.
Anna_Para Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Dzięki Kasiu;) Pozdrawiam, Para
HAYQ Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Ładna stylizacja. Czuć duch, że babcia Hania kresowianka, a? :) Ładnie i dobrze się czyta, pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 HAYQ: Serdeczności! Dzięki za "Ładna stylizacja". Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 powtórzę: NAJPIĘKNIEJSZY WIERSZ jaki czytałam w życiu, a trochę już żyję brawo, Aniu Poetko :D :*
Almare Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Piękna historia się wydarzyła - miłość. Pięknie się czytało. Pozdrawiam. :)))
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Przybiegam z W i powtarzam Aniu: pięknie o kochaniu :):) Serdecznie i cieplutko - Krysia
Anna_Para Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Tarko! Rozpieszczasz mnie! Jesteś w tym niemożliwie dobra! I kochana! Bardzo się kłaniam, Ania:)
Anna_Para Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Almare!? Bardzo serdecznie dziękuję! No fajnie ma ta peelka! No i jeśli się pięknie czytało, to i autorka ma nieźle! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Krysiu, kochane moje TWA w komplecie! Mam Dzień Kobieeeet! Peelka, babunia i ja:)))) Dziękujemy we trzy!
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Ładnie Aniu, z lwowskim klimatem i akcentem (chyba lwowskim) Udał się :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Babcia mówiła do mnie Dośka, albo Dońcia - kiedyś..... dziękuję Ci za pomalowane przeszłością wrażenie ze świata, którego już nie ma.... kłaniam i pozdrawiam.
emil_grabicz Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech ci się pokłonią wszystkie kwiaty świata fale oceanów i górskie strumienie miłość gdy przychodzi zawsze durnowata ukołysze duszę zostawi cierpienie Paro, ładnie to napisałaś... i słuchaj się babci. Miłość, to najpiękniejsza muzyka świata, którą najczęściej cichutko nucimy sercem i myślami. Tak cicho, żeby nikt nie usłyszał, że właśnie do nas zapukała. I mimo, że stoi za drzwiami nikt jej nie otwiera... a ona stoi i stoi, bo wie dokładnie, że i tak nikt jej nie otworzy. www.youtube.com/watch?v=H2eWlK1Apmw
Duks Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Witaj Aniu. Cóż mogę dodać po tylu pochlebnych komentarzach? :) Pojawiłem się po długiej przerwie, z myślą - na chwilę ( brak czasu mnie dopadł:) ). Jednak Twój wiersz zatrzymał mnie na dłużej. Jest napisany - bardzo obrazowo, emocjonalnie, z dużą wrażliwością. Podoba mi się. Pozdrawiam serdecznie, Andrzej. Ps. Myślę, że babcia Hania patrząc „z góry” jest dumna.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Piękny wiersz Aniu jest wzruszenie w tym i radość i wspomnienie :)) Serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi