Mr._Żubr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Oglądasz film któryś już raz. Główny bohater jeszcze nie wie, ale ty już wiesz. Niekłamana satysfakcja. Jestem spięty jak karteczki w segregatorze. Albo lepiej! Jak pośladki geja z dowcipu, kiedy ten dowiedział się, co ma jego gach. (I proszę nie nazywać mnie homofobem. Linda u Wojewódzkiego mówił, że ma wielu znajomych homo, że szanuje ich i że niczego im nie odmawia, ale że się z nich śmieje. W tym wierszu idę za nim. -To mówiłem ja, autor. Nie podmiot liryczny, tylko właśnie ja sam.) Niech przemycę trochę warszawki pod językiem. Naucz mnie pisać o miłości z dystansem i cynizmem.
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 nic tu poezji dla wesołych historyjek inne forum proponuję zmianę formy MN
Mr._Żubr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie wiem, czy wiesz, ale głównym nurtem poezji współczesnej jest luzizm, polegający na niespinaniu pośladów.
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak komuś zawór puszcza niech się bierze do doktorów miast ludziom śmierdzieć MN
Mr._Żubr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak komuś zawór puszcza niech się bierze do doktorów miast ludziom śmierdzieć MN A jak komuś śmierdzi, niech nie wącha. Amen.
zak stanisława Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 '(I proszę nie nazywać mnie homofobem. Linda u Wojewódzkiego mówił, że ma wielu znajomych homo, że szanuje ich i że niczego im nie odmawia, ale że się z nich śmieje. W tym wierszu idę za nim.' oglądałam i ... miałam dziwne odczucia, że jednak się obrażą na obydwu :) a do kabaretu sie nadaje ten tekst:) pozdrówki
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam, dziś... po/okocim ;l Ja też, po tyskim.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Flaki z olejem... nic... ja nie wiem, z czym to jeść... o^^ a to jakiś nowy nurt/styl poezji ten... 'luzizm'? Może jakiś pomysł w tym jest, ale wykonanie kiepskie. Pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam, dziś... po/okocim ;l Aha.
Mr._Żubr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może.
Mr._Żubr Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można. Nawet wolę.
Mr._Żubr Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam, dziś... po/okocim ;l Ja też, po tyskim. Królewskie wolę.
Mr._Żubr Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, to tylko nabijanie się z Messalina, ten 'luzizm'.
Toby Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak dla mnie to tekst - odskocznia od poważnych śmiertelnie tematów... skoro mowa o markach, ja pijam łomżę i żubra - wspierając lokalną przedsiębiorczość ofkors;) pzdr
BARBARA_JANAS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam, dziś... po/okocim ;l Ja też, po tyskim. a ja po kawie :( pozdrawiam Żubra i ostatnią zwrotkę :)
Agata_Lebek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 To dystans, czy cynizm w końcu ? Obadwa razem to raczej nie ;P
Bea.2u Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemal sto lat temu tak samo mówiono gdzieś w okolicach Krakowa ;) ech. "Niech przemycę trochę warszawki pod językiem. Naucz mnie pisać o miłości z dystansem i cynizmem." i co ja mam powiedzieć?? znam osobiście jednego cynika. jest typowym przykładem farszafki - Warszawiak napływowy. te Bugi i Narwie aż rwą się do nas. albo i porywiste Wisłoki... popieram Messę. /b
Mr._Żubr Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moim zdaniem temat w miarę poważny. A czy utwór również, to już inna sprawa.
Mr._Żubr Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też, po tyskim. a ja po kawie :( pozdrawiam Żubra i ostatnią zwrotkę :) Żubr też. Zwrotka - nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi