Mr._Żubr Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Po pierwsze strasznie cierpiałem wiedząc, że Łucja kocha się z innym. Szczególnie przykra była myśl, że bawi się jego małym, że bierze go do rączki, do buzi, czy między cycki. Dominik Bielicki "Naleśniki" i na tym ten wiersz mógłby się skończyć wiersz który miał mówić o sprawach które wszyscy znamy z perspektywy którą rozumiemy o której nikt nigdy nie mówi
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Oczywista oczywistość? Dla mnie radykalizm :) Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 a ja już mówiłam, Żuber! :D :))))))))))))))) i dalej mi tak chichocze, jak to czytam przepraszam, jeśli dramatem ma wentylować dla mnie powiew komedii :*
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 jedno jest pewne - eksperymentować trzeba:) , bo umrzemy z nudy jest ciekawie, tylko trudno ocenić czy tak czy nie Nikodem
Nessa Isilra Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to bym już tu szyła, reszta niepotrzebna, przegaduje całość. Dygam ; )
a._mrozinski Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Eksperyment? Raczej ekskrement. Arek
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W którym miejscu?
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Częściowo na pewno.
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dla mnie pochlebstwo.
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to bym już tu szyła, reszta niepotrzebna, przegaduje całość. Dygam ; ) Taka była pierwotna koncepcja.
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż tak ostro?
H.Lecter Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Pierdołowaty i nudny. Mam wrażenie, że peel dorwał się do pierwszego świerszczyka w życiu...
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bosz...
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W którym miejscu? [color=#FF0000]i na tym ten wiersz mógłby się skończyć wiersz który miał mówić o sprawach które wszyscy znamy z perspektywy którą rozumiemy o której nikt nigdy nie mówi[/color] Panie Żubr: nie wszystkie biorą do rączki, do buzi i się bawią tym małym... o jakich sprawach, które wszyscy znamy? Ja takich spraw nie znam, i myślę, że nie każdego wybranka :D brała do buzi członki obcego pochodzenia :P :) A jeśli więszkośc praktykuje przedstawiony przez Pana obyczaj i formę moralności, to nie trzeba o tym mówić, bo: albo to jest oczywiste (jak sam pan pisze - sprawy, które wszyscy znamy), albo - jakby nie było, to prywatne. Pozdrawiam :)
basia gowska Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 a nie pomyślałeś o perspektywie kobiety? strasznie seksistowski i niepoprawny ten wierszyk jest i nie tylko politycznie pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W którym miejscu? [color=#FF0000]i na tym ten wiersz mógłby się skończyć wiersz który miał mówić o sprawach które wszyscy znamy z perspektywy którą rozumiemy o której nikt nigdy nie mówi[/color] Panie Żubr: nie wszystkie biorą do rączki, do buzi i się bawią tym małym... o jakich sprawach, które wszyscy znamy? Ja takich spraw nie znam, i myślę, że nie każdego wybranka :D brała do buzi członki obcego pochodzenia :P :) A jeśli więszkośc praktykuje przedstawiony przez Pana obyczaj i formę moralności, to nie trzeba o tym mówić, bo: albo to jest oczywiste (jak sam pan pisze - sprawy, które wszyscy znamy), albo - jakby nie było, to prywatne. Pozdrawiam :) Prywatne, rzeczywiście. To znaczy, że nie można o tym pisać? Nie znaczy. To jak to w końcu jest - znamy, czy nie znamy? Bo w swojej wypowiedzi szanowny Komentator jest wyraźnie niezdecydowany.
Mr._Żubr Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może jeśli napiszę wiersz z perspektywy kobiety, odbierzesz go lepiej.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to bym już tu szyła, reszta niepotrzebna, przegaduje całość. Dygam ; ) Ja bym też tak, reszta się zdarza często.
Jolanta_S. Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z punktu odbioru, mojego odbioru tylko wyrazy współczucia. Pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja to bym już tu szyła, reszta niepotrzebna, przegaduje całość. Dygam ; ) Ja bym też tak, reszta się zdarza często. Niestety.
Rekomendowane odpowiedzi