aluna Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Tak źle bo niebo nie skąpi wagi na szali krople braku zaufania sięgam po brzytwę bez ufności może zdążę a może się urżnę
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Czasem trzeba się urżnąć. Próbowałem kiedyś na krótką metę pomaga. Dłużej strach przed nałogiem. Miłej Niedzieli Anno.
teresa943 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee...nie...to nic nie da, a pogrążyć może w nałogu i będzie jeszcze gorzej... a może poświęć więcej czasu na "pieszczotę" wierszy?dopasuj idealnie słowa wyretuszuj wersy z czułością wyważ od nowa minaturkę poezji a potem na głos czytając inaczej w niebo spojrzysz brzytwa czmychnie jak zając i w wersach słońce dojrzysz Miłego dnia :))))))))))))))))) Krysia
bazyl_prost Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Fryzjer jak chirurg bezkrwawy goli brzytwą spokojnie dziewczyno pięknolica pamiętaj o BHP
Pablo_Pikaso Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu tego nie rozumiem ale to jak najbardziej:) Paweł szacuneczek
bruno seping Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 trochę niezrozumiałe, ale dosyć mocne. zdrówko:)pzdr
aluna Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mirku za czsas poświęcony mojemu skrobaniu! Chociaż bym chciała ,do nie da się urżnąć. To urżnąć to ...! Serdecznie! Ania
aluna Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee...nie...to nic nie da, a pogrążyć może w nałogu i będzie jeszcze gorzej... a może poświęć więcej czasu na "pieszczotę" wierszy?dopasuj idealnie słowa wyretuszuj wersy z czułością wyważ od nowa minaturkę poezji a potem na głos czytając inaczej w niebo spojrzysz brzytwa czmychnie jak zając i w wersach słońce dojrzysz Miłego dnia :))))))))))))))))) Krysia To tak Droga Krysiu leciało...prosto z ....! Dziękuje za poświęcenie mi tyle czasu! To wściekłość ,ze miał być urlop a tu praca ...przecież wiesz jak bardzo nam odpoczynku latem...! Całuski! Ania
aluna Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. deszcz jak chirurg bezkrwawy przegonił lato.... Pozdrowionka!
aluna Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu tego nie rozumiem ale to jak najbardziej:) Paweł szacuneczek Już poprawiłam Poblasko! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bruno za koment! Może teraz cosik tam...! Serdecznie! Ania
Franka Zet Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Jest coś fajnego w tym wierszu, zakręcony. Pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki poetko za czytanie!!! I Droga Franko tak ma być...wiem ze rozczytałaś! SERDECZNOŚCI! Ania
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 A misie siemisie tak przeczytało. Tak źle bo niebo nie skąpi wagi na szali krople braku zaufania sięgam po brzytwę bez ufności może zdążę a może się urżnę Mnie się prze-ważnie nie udaje. ;) Pozdrawiam ciepło Krzysiek
aluna Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Krzysztofie ...pozwól ż ego zabiorę, ostatnio po trudach zycia ,chyba juz pisze nie do rzeczy! Całuski! Ania
Bea.2u Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Alunko, to też jest bardzo dobre. mocne i dobre. zrobiłaś się esencjonalna i z zadziorem. buziaki /b
aluna Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bea za i za ...! Napisałam wierszydło ku Twojej sygnaturze i mojego zauroczenia! Całuski! Ania
Bea.2u Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bea za i za ...! Napisałam wierszydło ku Twojej sygnaturze i mojego zauroczenia! Całuski! Ania ?? :))
aluna Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bea za i za ...! Napisałam wierszydło ku Twojej sygnaturze i mojego zauroczenia! Całuski! Ania ?? :)) To był komenyt do sygnaturki ,przepraszam że tak wkleiłam ,ale wypadło szydło z worka... KOCHAM TEN UTWÓR ,A WIERZ MI JESTEM WYMAGAJĄCYM SŁUCHACZEM....MAŁO ZARAZIŁAM NIE TYLKO OGOWICZÓW ,TAKŻE CAŁĄ RODZINKĘ! uŚCISKI! aNKA u MNIE KOP SZALEJE ,PISZE JAK CHCE ...CHA..!
Bea.2u Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?? :)) To był komenyt do sygnaturki ,przepraszam że tak wkleiłam ,ale wypadło szydło z worka... KOCHAM TEN UTWÓR ,A WIERZ MI JESTEM WYMAGAJĄCYM SŁUCHACZEM....MAŁO ZARAZIŁAM NIE TYLKO OGOWICZÓW ,TAKŻE CAŁĄ RODZINKĘ! uŚCISKI! aNKA u MNIE KOP SZALEJE ,PISZE JAK CHCE ...CHA..! Alunko, jestem pod wrażeniem, bo cokolwiek ja puszczam swojego słyszę tylko krótkie ścisz to !! czuje się jak dziwoląg odmieniec... tym bardziej się cieszę, że ktoś ma podobny gust. jestem tez pod wrażeniem Twoich ostatnich wierszy. krótka forma wychodzi im na dobre :) całuski /bea
Rekomendowane odpowiedzi