Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

abonent poza zasięgiem

Rekomendowane odpowiedzi

nie mogę dosięgnąć
wspinanie na palce na nic
bo jabłko tak wysoko
wśród konarów listowie
swawoli z wiatrem
w blasku słońca

pogodne obłoki cicho suną
niewzruszone niemocą
odbitą w lustrze błękitu
jak rosa spływa pokusa
zakazanego owocu
z twojego drzewa

chwilowo niedostępny

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak sądzisz? Eeee, czasami te "niedostępy" utrudniają "łączność" itp. itd. i jest do bani :)
Dziękuję.
Serdecznie pozdrawiam Mirku :-)
Mnie ratują przed popełnianiem głupstw. Taki dzwonek przeszkadza w zachwytach. Miłego...

Tak sądzisz? Eeee, czasami te "niedostępy" utrudniają "łączność" itp. itd. i jest do bani :)
Dziękuję.
Serdecznie pozdrawiam Mirku :-)
Mnie ratują przed popełnianiem głupstw. Taki dzwonek przeszkadza w zachwytach. Miłego...
Dzwonek to jak przebudzenie do życia - halo, tam istnieje jednak jakaś rzeczywistość. Mi pomaga.
Zgadzam się raczej z krysią. Nie jest bezpiecznie się zachwycać na odległość. O ile w ogóle zachwyty mogą być bezpieczne.
A wracając do treści wiersza. Nawet dostępność nigdy nie przesądza o tym że połączenie się uda;)
Pozdrawiam:)

Dzwonek to jak przebudzenie do życia - halo, tam istnieje jednak jakaś rzeczywistość. Mi pomaga.
Zgadzam się raczej z krysią. Nie jest bezpiecznie się zachwycać na odległość. O ile w ogóle zachwyty mogą być bezpieczne.
A wracając do treści wiersza. Nawet dostępność nigdy nie przesądza o tym że połączenie się uda;)
Pozdrawiam:)
Tak. Masz rację. Nawet dostępność nie daje pewności, bo przecież takie jest życie, lecz choć przyszłość jest zawsze niewiadomą, bez nadziei trudno byłoby w ogóle cośkolwiek budować, tym bardziej "na odległość".
Dziękuję Stokrotkom :)))

Serdecznie pozdrawiam.
Krysia