Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Kąpielowy, domowy, od czekania szorstki. Czasem ciepły z tęsknoty, teraz już nie mój. Hotelowy, obcy, zawsze biały. Sprany świadek koronny, jeden dla dwojga. i ten Trzeci co starł mi uśmiech z twarzy
ula Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 krótki, nieuporządkowany jakiś, a jednak zalety mogą udawać wady.. przejmujący i na plus pozdrawiam, Ulka
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Bardzo wymowne rozważanie na kanwie ręczników. Podoba mi się wieloznaczność. Serdecznie pozdrawiam :)
Magda_Tara Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 świetny pomysł i również wykonanie bardzo się podoba :)) zabieram
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak myślę o tym Trzecim, mąż na delegacji - gość w dom, a po łbie mu tym ręcznikiem:))) Pozdrawiam serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzisiaj i ja byłem nieuprządkowany jakiś. ;) Czasami bałagan jest twórczy. Dzięki i pozdrawiam. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię wieloznaczność, każdy ma wtedy prawo do własnej interpretacji. Pozdrawiam serdecznie. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Magdo, miło że przyda Ci się. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To "a po łbie mu" jest całkiem dobrym pomysłem. ;) Pozdrawiam KKK
aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ten trzeci ...trzeci Krzysztofie ...wymowny aż nad to!! Wielkanocnie!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miało być wymownie. Pozdrawiam KKK
Toby Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no i ile tej poezji w przedmiotach codziennego użytku, nieprawdaż? pozdrawiam :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko zależy od sposobu patrzenia na świat. ;) Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi