teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 zamarzający grymas rzeźbi pejzaże szronem na kominku bez podpałki godzina za godziną w szarości odczuć ostatkiem sił wierzę że niebawem wrócisz naręczem drew rozniecisz ogień pod sufitem rozbłysną wszystkie światła na ścianach zatańczą siwowłose cienie w złoconych ramach znów będzie ciepło jak dawniej
Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Czuję że piszesz z potrzeby serca. To dobrze. Nie wnikam w sprawy warsztatowe, nie mnie wypowiadać się na ten temat. Ważne są dla mnie obrazy i emocje. Podoba się. Pozdrawiam KKK
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Jak dla mnie lekki nadmiar przymiotników, zwłaszcza na początku: oszronione, osmolone, sinawe... itd.
aluna Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Ciepło i pięknie jak zawsze...moje ulubione!!! Promieniście!
Zbyszek_Dwa Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Witaj Teresko :) Dawno nie zaglądałem na strony orga i jak zawsze miło tu u Ciebie. Są takie dni, że... lekko trąca zwątpienie, ale u Ciebie zawsze ciepło z optymizmem :))). Serdecznie pozdrawiam :))
ula Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 przyjemny stworzyłaś obrazek, melancholijny:)
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie, dobrze czujesz. Nie umiem pisać na zamówienie. Muszę czuć, żeby ubrać w słowa, a najczęściej chwytam po prostu chwilę. Cieszę się, że Ci się podoba Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszak to warsztat. więc wiersz się dopiero tworzy. Dziękuję za zwrócenie uwagi uwagi na ten nadmiar...już są zmiany. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Zbyszku:) Istotnie rzadko się pojawiasz, tym bardziej miło, że znalazłeś chwilę, aby tu zajrzeć. Dziękuję. Tak. Są różne chwile, ale zawsze trzeba mieć nadzieję :) Cieplutko pozdrawiam i życzę zdrówka :)))
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że się podoba dziękuję życzę serdeczności :)
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem zmarzlak...hehe...lubię ciepło w każdej postaci :) Fajnie, że Ty też lubisz. Dziękuję! Radości! Ściskam- Krysia
kasiaballou Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Lubię Cię czytać - porzucam dystans, zapominam się... i dobrze mi z tym - taka po.wierszowa refleksja. Pozdrawiam :) kasia
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię gościć i cieszę się, że znajdujesz tu relaks. Dziękuję Kasiu. Pozdrawiam cieplutko :) Krysia
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 z uporem oczekiwania- tak mi się zerknęło, wyglądaniem (...),płoniaście J.
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz sokoli wzrok :) dziękuję Judytko i pozdrawiam serdecznie dobrej nocy:)))
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz sokoli wzrok :) dziękuję Judytko i pozdrawiam serdecznie dobrej nocy:))) ah to czekanie i tak to jest sekundami(...) wzajemnie Teres(:-:) do sokoła oka daleko mi(...), zależy jak się czyta możew szarości odczuć w złoconych ramach i(...) w..w..(...) jak dziwny ptak
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 tak już chyba mamy że dążymy do tego co było wcześniej:) bułeczkami zapachniało:) pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciepłych bułeczek nie zapomnę... szczególnie tego zapachu :) dziękuję... cieplutko (niemal bułeczkowo) pozdrawiam :)))
Rekomendowane odpowiedzi