Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 oj Babo - w wigilię nawet Baby prawdę mówią jako że są "najlepszym przyjacielem człowieka" :))) podoba się - te manewry pięcioma sylabami remanent co za słowo chyba już archaizm ja dzisiaj w sklepach chyba z 5 razy słyszałem na koniec roku renament Pozdrawiam z życząc Radosnych Świąt Jacek
Baba_Izba Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Jacku! Bardzo się cieszę, że i Ty znalazłeś chwilkę czasu, tak, "renament" jeszcze dość często w użyciu. Dziękuję za życzenia i wzajemnie; wszelkiej pomyślności, w te Święta i nadal. - baba
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wiersz na czasie z życia wyjęty, jestem początkującym na tym forum i dla mnie osobiście bardzo sie podoba. Pijące buty, skąd ja to znam?...Tańczyć można i bez... Życzę Wesołych Świąt i tego szalonego upojnego Sylwestra. Bolek
kasiaballou Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Życiowy, taki Twój, a: "nie skub bo dotkniesz" rewelka !!!! - buźki :) kasia.
Baba_Izba Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widać, że czytałaś uważnie. Dzięki Kasieńko! Ściskam. Bardzo mi miło, pyziaczki, - baba.
Baba_Izba Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe słowa.Cieszy mnie, że przeczytałeś i masz o wierszu dobre zdanie. Można i bez butów, ale to raczej już nad ranem. Dziękuję za życzenia. Życzę Ci Bolku również radosnych Świąt, i roztańczonego Sylwestra w sympatycznym gronie. Heeej - baba
ireneusz paprocki Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja Cię nie głaszcze i się nie wysmętniam, chyba zle odebrałas komentarz o Miłoszu, który tyczy się mojej osoby, ale cóż? skromna jesteś to z drugiej strony medalu pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 dla mnie też rewelacyjny:):)...i jeszcze sylwestrowo na czasie:)...pozdrówki Beata
Baba_Izba Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Beatko, bardzo się cieszę, uwielbiam mieć gości. Nieustające serdeczności - Iza
Baba_Izba Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajno, wszystko w porządku, życzę Ci wesołych, szczęśliwych, miłych Świąt! - baba
lubię latawce Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 ażeś Babo poobracała kota ogonem! masz rację - takich, można tylko ironią. podoba mi się wiersz, nawet niekoniecznie widziałabym go z ostatnią strofą, chociaż ona absolutnie nic mu nie ujmuje! pozdrawiam świątecznie, andżela :D
egzegeta Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 witaj Babeczko zastanawiam sie nad wersemsama niezgodność jakoś mi pachnie nadgadaniem, przecież dwa poprzedzające wersy juz wystarczająco oddały, co miały:) a i wers następny:tak pasujemy jak się różnimy znów o tym samym Ale nie chce mi sie juz główkować, zresztą nie wiem czy podzielisz moją uwagę. Pozdrawiam
złamane skrzydło Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z różnicą że poświątecznie :) Babo Izbo! macham do ciebie
Baba_Izba Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Age,już po Świętach! Chyba ostatnia najsłabsza, ale jakoś zawsze trzeba zakończyć. Roczek nam się też kończy, mój roczek bez papieroska też niedługo nadejdzie, fajniutko, że przeczytałaś, dziękuję, ściskam - Iza
Baba_Izba Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podzielam, podzielam, jak zwykle - trafnie. Pomyślę, za "już" - dziękuję i proszę o jeszcze. Serdeczności rozgadana zbytnio - baba
Baba_Izba Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z różnicą że poświątecznie :) Babo Izbo! macham do ciebie Witaj poświątecznie Moje Złamane! Jak tam: słodkości złagodziły uraz? Odmachowuję łapką - Iza
egzegeta Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi;)
Rekomendowane odpowiedzi