Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No szkoda, ale dzięki, że dałeś się zobaczyć :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 może ALicjo miałaś w jakiejś odległem rodzinie jakiego tam Leśmiana? MN
Dariusz Sokołowski Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 "Dla kochaniutkich i milutkich kliencików mamy kilka propozycyjek; malutkie delikatniutkie huśtanko, chłodzik ostrusieńkiego toporeczka albo... przeboik sezoniku z ostaniej chwileczki, w super promocyjce, świeżuteńka gilotyneczka!" (za encyklopedią powszechną, larousse 2006) pzd;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eee, w rodzinie chyba nie. Nie kochałabym go wtedy aż tak:p Pozdrawiam Cię Messa :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie pod toporek lub gilotyneczkę? Ale mi się trafił Paskuda! Pozdrawiam serdecznie :)
Dariusz Sokołowski Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie pod toporek lub gilotyneczkę? Ale mi się trafił Paskuda! Pozdrawiam serdecznie :) E tam, misie;). A może by tak tytule zmienić, bo tak ni w pięć ni wypiął. Np. po leśmianowsku na "mrufkojat mjodowy o połowianiu", abo co podobnego. Sztywno cholernie. Pzdr
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, ha :))) Ale, ale. Tu wszystko można zmienić oprócz tytułu.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu, przykleiłbyś się jak muszka do lepu? Pozdrawiam miło :) Tak.
Gość Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 "jestem bezbronna po zaufanie" - to mi się podoba ;)) Pozdr
były__premier Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 też lubię pieszczoty stóp;) pozdry
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzieki
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mój wiersz ma wypieszczone stopy? :)
Bernadetta1 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Alu jak zwykle super:)...uwielbiam Twoje wiersze....i witam po przerwie:) poizdr.
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie to, dziękuję. Witam Cię serdecznie i pozdrawiam :)
styks Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 wiersz sprawia wrażenie bardzo misternej układanki ponieważ wręcz uwielbiam takie daję (nie daję - bo nie mogę :( ) wieeeeelkiego plusa
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. styks, jestem w szoku Od Ciebie plus??
styks Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 to byłby szok - gdybym mógł go dać hehehehe ale mnie bardzo podoba się Twoje pisanie
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Ty nie jesteś Oyey?
czarna porzeczka Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 jakoś polubiłam styksa nie wiem czy on poeta, czy tylko żartowniś daję pół plusa (cały bym chciała) pół styks przynosi dygam
Alicja_Wysocka Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki porzeczko :)
Rekomendowane odpowiedzi