Patryk_Nikodem Opublikowano 5 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 miliony kilometrów po elipsach wokół światła quasizbawiciela kilka okrążeń paląc za sobą mosty miejskie słońca zachodzą daleko za nami noce świętojańskie i dni odurzone snem wiatr zdmuchnął lato na łąkach dogasają owady te malutkie bateryjki to piękne uczucie je widzieć błysk rozłupał niebo i umarłem przy tobie to najlepsza rzecz jaka mogła mi się zdarzyć płaczę w trochę inny sposób
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Przemijanie, jakby w bezsensie ale z odrobiną pozytywu. Całość ładna, harmoniczna tylko ostatni wers.... minimalnie drażni. Powodzenia. Pozdrawiam Patryk :)
a._mrozinski Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Hm, przyjemniej odczuwać ogólny beautiful feeling, niż czytać kolejne wersy... ale to chyba dobrze. Czuje się, to co miało się czuć. Arek
egzegeta Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 paląc za sobą mosty - wymieniłbym na coś ekwiwalentnego te malutkie bateryjki - bym usunął, bo wyżej mowa o nocy świętojańskiej i skoro dogasają to wiadomo, że świeciły umarłem przy tobie i płaczę - nie robi wrażenia aha - nie robi wrażenia na mnie;)
Tali Maciej Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 "w trochę inny sposób" jest coś w tych słowach co zaciekawia nie wiem co może ta inność która zawsze owiana jest mgiełką tajemnicy pozdrawiam
Dominika Iks Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 A mnie się zrobiło smutno. Przemijanie...:(
Nata_Kruk Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Patryk, mnie także zasmucił Twój wiersz... ale ogólnie pozytywnie. Fajna puenta. Także pominęłabym wers..."te malutkie bateryjki"... a w kolejnym fragm. "to piękne uczucie je widzieć" . . . wg mnie, lepiej zabrzmi.... widzieć je Pozdrawiam... :)
zak stanisława Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 na łąkach dopalają się owadom 'diuracewki' sorry, rozśmieszzył mnie ten fragment, reklama robi swoje pozdrawiam Niko.
Czarna Perła Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 "to piękne uczucie je widzieć" to zbędne, ale reszta mniam, aż sie uszy trzęsą...i ja też ostatnio "płaczę w trochę inny sposób" Pozdrawiam cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi