adolf Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. DMUCHAWIEC? ;) pozdr.
Rafał_Leniar Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ostatnia zwrotka rzeczywiście na nie :( Reszta dobra w swojej stylistyce. Adolfie, spróbuj może coś w klimatach Rymkiewicza albo innych współczesnych polemizujących z przeszłością. Albo pisz dla siebie romantycznie, ale pracuj nieco nad współczesną poezją. Masz wyobraźnię i zasób słów. Ja trzymam kciuki. P.S. Ew. może napiszesz dramat jakiś ;p Tam zamierzchłe stylistyki nie są niemile widziane aż tak. Pozdr.
Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 oprócz aleksandryjska była i druga w innym mieście, dobrze, że chrześcijanie-młoty nie wiedzieli MN
Ela Adamiec Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 dobrze się czyta i ... lubię takie właśnie poetyzowanie:) pozdrawiam
Drax Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby to chrześcijanie spalili Bibliotekę. pff. :/ ;p Pozdrawiam, Drax
adolf Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ostatnia zwrotka rzeczywiście na nie :( - możliwe. Zasadniczo chciałem jakoś urozmaicić, więc ją skonstuwałem, żeby przypomniała wiatr. Miałobyć takie urozmaicenie po 4 częściach uparetgo 11-zgłsokowaca. Ale zgadzam, że trochę skonstruowana niechlujnie i razi. Moze w przyszłości ją zastapię? - kto wie, zboaczymy :) Reszta dobra w swojej stylistyce. Adolfie, spróbuj może coś w klimatach Rymkiewicza albo innych współczesnych polemizujących z przeszłością. - postartam się. Może po prostu trzeba obrać tematy bliższe lub bardzier zwykłe to wtedy nie dojdzie do tego, że mój styl bedzię się napędzął treścią,a treść stylem i powstaje superpatos ;)) Albo pisz dla siebie romantycznie, ale pracuj nieco nad współczesną poezją. - też o tym myslałem ;) P.S. Ew. może napiszesz dramat jakiś ;p - ;/ Na razie ;))) Mam złe wspomnienia z moimi "dramatami" ;)) ale być może masz racje że tam tkai styl łatwie obronic dzięki za wgląd i komnet pozdr.
adolf Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tam prawda jest taka, że przez cała historie ludzkości to każduy każdemu coś palił, takie czasu ;)
H.Lecter Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zawsze zaglądam, nigdy nie komentuję. Tym razem zrobię wyjątek, bo nabrałem przekonania, że gdybyś pozbył się " nadmiaru " - byłoby zupełnie nieźle. Pozdrawiam.
adolf Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziek iza wgląd i radę, być może to jest klucz: wyzbyc się pompy.. postaram się pzodr.
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Troszkę 'rozgapisane' ale będą z Ciebie ludzie Serdecznie :)
adolf Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) dzięki
zak stanisława Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tez tak uważam, dobrze się czytało!lekko, ale .... za dłuuugie, cmok adolfie!
Rekomendowane odpowiedzi