joaxii Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 a może to tylko to co widać w szybie pociągu. drzewa przechodzą nie pozostawiając śladu może nie jest z piasku. ze szkła. może tropy nikną zmyte przypływem kolejne drzewo przemknie kolejny człowiek. waha się czy przejść i tylko z czasem widać drobne pęknięcia na zimnej tafli wokół oczu ust jakby chciał się przebić
seweryna żuryńska Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 witam witam, jak się wita poranek w rosie skąpany o wierszu bo gdyby jak po tafli lodu i jeśli na powierzchni tylko to skąd te żale pełne trwogi i strach, że próżnia po igrzyskach tyle obrazów nut przebrzmiałych w nas echem dzień do życia budzi i wciąż się z losem układamy serce na dłoni innym ludziom serdeczne ukłony ślę seweryna
Fanaberka Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Więc te pęknięcia dają nadzieję ;) Fajny pomysł, umiejętnie zrealizowany. Pozdrawiam.
Bartosz_Cybula Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Przeczytałem i napewno nie zapomnę :)
Ewa_Kos Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja też przeczytałam i zaciekawił bardzo; najbardziej pęknięcia, które zazwyczaj o czymś zaświadczają:) Pozdrawiam serde. EK
H.Lecter Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zupełnie zwyczajną chwilę podniosłaś w wiersz...Podoba się. Pozdrawiam.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 radość czytania ;) pzdr. b (poza wersem nr 1 - to-to :)
joaxii Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Wielkie dzięki wszystkim :) Bezecie, a może jakies propozycje?... W sprawie podwójnego "to" ofkors. Pzdr., j.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówisz i masz ;)
joaxii Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówisz i masz ;) eee, jakoś tak nie po polskiemu... :P
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mówisz i masz ;) eee, jakoś tak nie po polskiemu... :P wiem, pominąłem ę i ą ;D pzdr. b "tylko to, co widać"? - ale to inny sens
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Bogdanie, mówi się: rozkosz czytania, Panie Bogdanie;)) a zna pan taki kawałek "radość pisania"? hę? ;) pzdr. b
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a zna pan taki kawałek "radość pisania"? hę? ;) pzdr. b Nie, ale poproszę:)) to proszę se wyguglać ;P i poczytać, a wtedy może coś się panu nasunie b
Waldemar Talar Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 I na tym ma to pisanie polegać Joaxii- niby o zwykłej sprawie a o jakim wielkim podłożu. Spodobał się również. ciepełka życzę
Rekomendowane odpowiedzi