Bogdan Zdanowicz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Właśnie otrzymałem spóźnioną przesyłkę pocztową i... w środku znalazłem tomik wierszy:Mateusz Dawiec "Śniadaniówki" (wydane we Wrocławiu 2007 r., stron 60, okładka miękka klejona, na okładce i w środku - kolorowe obrazy? grafiki komputerowe?). Szkoda, że nie ma stopki informacyjnej (wiedziałbym np., kto tak spieprzył "skład i łamanie" :P) Wszystkim zainteresowanym polecam kontakt na PW albo maila do autora (wygląda na to, że ma jeszcze kilka zbędnych egzemplarzy ;) pzdr. b ps. jak przeczytam, to coś skrobnę (ale już widzę, że są teksty z orga!)
Pan poeta 2 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gratuluję!
zak stanisława Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Gratulacje, miło znać prawdziwe dane Jimmiego
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gratuluję! ależ dziękuję ;p pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehhehehe coż mam nadzieję, że nikt nie ma żalu jak się nazywam na prawdę ;P pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bogdanie, Bogdanie niezły z ciebie popularyzator ;p a ja chciałem po cichu, bez pompki pozdrawiam Jimmy
egzegeta Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 niezależnie od składania i łamania;) Gratuluję serdecznie PS. Czy to debiut czy kolejna pozycja Przepraszam za takie pytanie, a być może nawet cholerne faux pas
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Debiucik to lepsze słowo, skoro znalazły się tam rzeczy z forum ;) pozdrawiam Jimmy
Pan poeta 2 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gratuluję! ależ dziękuję ;p pozdrawiam Jimmy teraz życzyć tylko rozkwitu u dochodów):
Pancolek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Gratulacje! Jestem pod wrażeniem :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi niezmiernie ;p pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jimmy! Ach! Gratuluję!!!!!!!!!!!! Wiedziałam;))),że z Ciebie Poeta! Nie ujdzie Ci to na sucho;) Jestem pod wrażenieM.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 -Jimmmyyyy, gratulacje!!!! cyk
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wreszcie ktoś porządny jest drukowany.
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 i ja WIELKIE CONGRTULATIONS!!!!! MN
adolf Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 przyłączam się do gratulacji! pzodr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 po raz kolejny was rozczaruję: z tym drukowaniem to jeszcze nie tak do końca, narazie nakład własny jak to się teraz ładnie mówi. Wydawnictwo nie jest najnowsze, a i nie zawiera tych najlepsiejszych kąsków, leżało długo u pewnego pana w drukarni i bęc. oczywiście mam do tego dostęp i rzeczywiście jak wspomniał Bezet trochę się ostało u mnie, więc walcie jak w dym. dziękuję serdecznie wszystkim pozdrawiam Jimmy
asher Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 A ja cię miałem za prozaika. Ech... :)
Rekomendowane odpowiedzi