Marlett Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 chcesz to leć na siedem wzgórz zostanę w dolinie kapryśnego morza nie szukaj skruszonych skalnych brzegów na dnie tylko kamienie wiatr strąca wczorajsze nuty nie znają dźwięków poszarpanych dociekliwie nie zasnę tej nocy nie zasłużyłam
bajka-bajka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 się podoba, jak jest....pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 biorę sobie pointę dla siebie. pozdrawiam.
Alicja Red Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 hmm ciekawe a to naj: ''nuty nie znają dźwięków'' PozdrawiaM:*
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Taki trochę zbuntowany jak dla mnie... lubię takie. Pozdrawiam, K. :)
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mimo woli czytam "za siedem wzgórz"... pozostałość z dzieciństwa chyba. Piękny klif, przypomniałaś mi film "Motylek" (Papillon) ze St. Mc Quinnem i D. Hoffmanem. Podoba mi się, pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 "miasto na siedmiu wzgórzach" "miasto siedmiu wzgórz" tak chyba tylko Rzym nazywają tylko
Mr.Suicide Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeee tam. z tym się nie zgodzę. moja znajoma z klasy napisała w swoim gniotku na jakieś konkursidło, że Lublin też jest miastem na siedmiu wzgórzach. hehehe... serdecznie pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Mr.Suicide napisałem "chyba" Lubliin? piękny
Mr.Suicide Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja. moje niedopatrzenie. Lublin, Lublin (taki był temat na utwór) zgadzam się, miewa przebłyski piękna ;)
adam sosna Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Mr.Suicide w kilku miastach byłem dłużej w Lublinie nie - 1.5 dnia na ogół mieszkańcy albo "wieszali psy", albo było najpiękniejsze :) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 wzgórz zostawię w dolinie tak przeczytałam, pozdr.Cię
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wiersz ładny. Przerzutki zawsze mi się podobają. :) Ale tytuł nie współgra mi z resztą, a szczególnie z puentą. "niezasnę tej nocy nie zasłużyłam" Raczej kojarzy mi się ten fragment z zazdrością. Lub żalem. A tytuł sugeruje, że peelowi jest raczej to obojętne. Co prawda do reszty utworu pasuje. A może tak: "niezasnę tej nocy może zasłużyłam" Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bajeczko! Bardzo dziękuję. Radości.
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mr.Suicide! Bierz co się podoba. Radości:))
egzegeta Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ta dolina kapryśnego morza jakoś dołuje tzn. dolina musi być, ale to morze .. a wiersz spoko:) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mimo woli czytam "za siedem wzgórz"... pozostałość z dzieciństwa chyba. Piękny klif, przypomniałaś mi film "Motylek" (Papillon) ze St. Mc Quinnem i D. Hoffmanem. Podoba mi się, pozdrawiam. HAYQ! Mówisz klif...o tak:)często bywam. Serdeczności.
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tylko Rzym na wgórzach. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do Lublina bliżej, ale czy w tę strone jest po drodze? PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi