seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wariatką być wianki we włosach zamiatać popiół marzeniami świat w dłoni chować śmiechem budzić słońce w pajęczynie ciszy jak w hamaku a ty świecie ... pawi rozpryśnij w mgłę ulotną szaloną być w ciałoprzestrzeni snów
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Seweryno i ja jestem tą wariatką :) czytając o wiankach we włosach i zamiataniu popołu przypomniałam sobie wieczory przy ognisku kiedy to piekłam z rodziną ziemniaki w popiele, wyobraź sobie, że unszący się tam zapach mi swymi wersami przypomniałaś :) dalej czyta się równie przyjemnie. intryguje mnie najbardziej ciałoprzestrzeń snów, dodaje wierszykowi szczypty odbicia od i tak już rozpryśniętego świata :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no muszę podziękować za ten wiersz, pani Seweryno, miło przeczytać taką dawkę emocjonalnego szaleństwa - optymizmu (nawet jeśli paradoksalnie trąca smutkiem)i blisko mnie bardzo to wszystko, pozdrawiam, aga
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dobre , bardzo mi sie podoba ... Serdecznie pozdrawiam Tadeusz
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Śliczności. "a ty świecie ... pawi rozpryśnij w mgłę ulotną" Pozdrawiam. A.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 może się wielce nie zachwycę, ale uważam, że nawet warto było sobie przeczytać, a może sam wariat jestem ;) Pozdrowionka, Kai Fist
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki za optymizm(!)wbrew wszystkiemu. Pięknie: "śmiechem budzić słońce" warto być... I.
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wielcem rada, że spodobał się ogromne dzięki za dobre słowa rzadko komentuję i dziękuję niech się dziecię broni samo, tak uważam ale ten wiersz jest mi wyjątkowo bliski więc raz jeszcze ... dziękuję seweryna
Rekomendowane odpowiedzi