Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Tak strasznie dawno nie byłam w górach ale w tej chwili poczułam ten żywiczny zapach i słyszałam strumień. Bartoszu, jak na mój gust, bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam :)
Archie_J Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 I co tu teraz napisać? Wszystko już wychwalone zostało to ja tylko się zgodzę;) Jak dla mnie obrazowe bardzo;) pozdr. Ariel
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Alicjo, cieszę się niezmiernie, że mogłem cię zabrać na tę krótką wycieczkę. Bardzo dziękuję za miłe słowa:)Arielu, fajnie, że i ty wpadłeś i też poczułeś. Pzdr! :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Bartku, bardzo dobry wiersz, moje gratulacje. Dodam Cię do ulubionych autorów, bo tworzysz naprawdę dobrą, przemyślaną poezję, niosącą ze sobą dużą wartość. Pozdrawiam, Gaspar :-). PS. Zajrzyj do mnie w Warsztacie, kiedy znajdziesz chwilę ;-).
Beenie M Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Bardzo lubię góry, zresztą często wędruję po górskich szlakach, i jak czytam Twój wiersz, odnajduję w nim cząstkę tego pięknego miejsca na ziemi. A dedykacja, niczego sobie, to tak jakby dla tych niewidomych inaczej, czyli dla tych, którzy nie dostrzegają piękna dookoła. Cieszę się, że wena twórcza Cię nie opuszcza. Kolejny bardzo ładny wiersz. Pozdrawiam serdecznie
Lady Aj Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Bartoszu.. naprawdę cudo! To pięknie napisany wiersz, wzruszyłam się.. Bardzo kunsztownie dobrałeś i posplatałeś te słówka, porównania. Idzie do najulubieńszych z ulubionych :)) Ściskam.
Fagot Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Temat fajny a wykonanie jeszcze lepsze :-) Po takiej lekturze człowiek ma tylko ochotę spakować plecak i w góry :-) Pozdrawiam
Miłka Maj Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 a że jest taka piękna - wciąż słów nie znajduje... Góry są moją pasją - uwieeeeelbiam je! Dopiero na szlaku czuję się prawdziwie wolna! I ten fascynujący klimat, i świadomość, jacy jesteśmy malutcy w stosunku do matki natury... nie znajduję zatem słów i tak nie byłyby obiektywne, w ślepo zabieram i tyle:) zresztą kolejny;P serdeczności/V.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Hehe, wiedziałem o czym napisać - po ilości komentarzy widać wyraźnie, że to znakomity biznes, organizowanie wycieczek wysokogórskich:))) Wybaczcie, że tak zbiorczo wam odpowiem, ale czas nie pozwala, choć bardzo bym chciał każdemu i każdej z osobna podziękować... Jestem wniebowzięty, ukłonom nie ma końca! :) Same superlatywy dla mnie... no naprawdę słów nie znajduję :) Pozdrawiam serdecznie, wszystkiego dobrego, do zobaczenia na szlaku! :)
Nata_Kruk Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 ehhh... cóż....ode mnie duży plus..!.. "skradam" do kolekcji..:) Gratuluję pomysłu, pozdrawiam i dobranoc..:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Wpadłem przypadkiem po małej nieobecności a tu miłe zaskoczenie. Kąsek znakomity, a przy tym urokliwy. Zabieram do ulubionych - jeśli można. Mało tego przeczytam cioci Róży na podwieczorek (jesli w niczym nie ujmuję Twojemu wierszowi)- będzie zachwycona, oczywiście jeśli pozwolisz. Pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi