EWA_SOCHA Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 pamiętam ten wiersz:) Bartku bardzo dobry:) zabieram go ze sobą; pozdrawiam serdecznie ewa
Lady Aj Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Brawo Bartoszu! Nastrojowo się zrobiło i melancholijnie... Myśli bardzo starannie przełożone na słowa, a z tych słów precyzyjnie "utkany" wiersz - perfekcja w technice, a przy tym lekkość w wymowie. Jednym słowem - wiersz z duszą i ciałem. Pozdrawiam miło. L.A. :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. byleś nie żałowała, bo dzięki dzie wuszce dostrzegam wreszcie jego wyraźne mankamenty:) Dzięki za dobre słowo!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wreszcie ktoś wskazał mi wprost - ja również właśnie te elementy brałem pod uwagę przy ew. zmianach, dzięki dzie, spróbuję coś z tym zrobić (no ale spójrz - parę osób już napisało o wysokiej jakości tego tekstu). Co do powtórzenia, to rzeczywiście skrzypi jak rozstrojone skrzypce, natomiast z tymi rymami wciąż mam wątpliwości - jesteś pewna, że ich tam nie ma? Mnie tam coś dźwięczy na granicy słuchu... Głęboki ukłon dla twojej przenikliwości:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Milady, to zaszczyt gościć ciebie, jeszcze dodatkowo słuchać komplementów:) Mam jednak jeszcze trochę pracy przed sobą jeśli chodzi o ten wiersz. Pzdr!
Beenie M Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo batem
Piast Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wracaj do oryginału!!! Pierwsze myśli są najlepsze, a ty chcesz teraz szantę napisać??? Ahoj kapitanie - ale nie do tego wiersza go wprowadź, bo oberwiesz kijem!!! Masz już miotłę i bat nad swoim czerepem i się w końcu doigrasz wszystkiego naraz... A dźwieczy oczywiście grajek - taniec... I nie wkurzaj - Piast
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Batem?! Ło mateńko... Już zmieniłem, uważam to za dobry kompromis:) Dzie - czyli jednak są rymy, tak? Bo teraz to mnie skołowałaś do reszty... Dziękuję pięknym damom za współpracę:)
Piast Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No... nareszcie FINITO!!! Pozdro Piast
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Et tu, Piaście, contra me? Już jest picuś-glancuś:) Odłużcie miotły, kije i baty dobrzy ludzie, pax, pax! Napijmy się lepiej czegoś w ten gorący, czerwcowy wieczór. Pzdr!:)
Beenie M Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No, już dobrze, bat schowany. A na przyszłość, proszę się dobrze zastanowić, zanim perłę rzuci się świniom. pozdrawiam chłodno - tak ze względu na upał, żeby ulżyć poecie - już podaję zimne piwo ;)))
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ależ nie, Beenie - to ja zapraszam. (kurde, jakże bym chciał, żeby to było takie proste jak kliknięcie myszą:) Pzdr, dzięki jeszcze raz za wszystko.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o rany mam nadzieję, że to nie o mnie, zaglądałam w lustro -nie mam ryjka; serio! Och, świnki to naprawdę przesympatyczne stworzenia. Chrumk!
Beenie M Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o rany mam nadzieję, że to nie o mnie, zaglądałam w lustro -nie mam ryjka; serio! dzie wuszko, gdzieżbym śmiała tak o Tobie, no co Ty
Ania_Kos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ładnie...:) Tak jak w piosence Dżemu, z tym mi się kojarzy: "Och, gdyby tak wszyscy ludzie Mogli przeżyć, taki jeden dzień Gdy wolność wszystkich, wszystkich zbudzi I powie - idźcie tańczyć, to nie sen" Ale ludzie to niestety raczej nie zatańczą:( Jakoś tak za smutni jesteśmy na takie coś... No, w każdym razie ładne, pozdrawiam!:)
Beenie M Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za zaproszenie, moja wyobraźnia już mi pokazuje to zimne piwo w zroszonym kufelku, mniam...;))
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też lubię Dżem, choć muszę przyznać, że ostatnio rzadko słucham, co najwyżej przelotem, w radiu. Dziękuję pani za miłe słowa, no i w ogóle serdecznie witam, zawsze bardzo się cieszę widząc nowy nick pod swoimi tekstami:) A co do ludzi - może mi pani wierzyć lub nie - czasem tańczą, właściwie nie ma na nich reguły:) Pzdr!
bona Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 i ten mi się podoba, byłam na święcie dunaju, niesamowite wrażenia... razi mnie tylko ten rym, trzy razy z rzędu: muzyce ulice kamienice. pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi