Olesia Apropos Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Tereni Kiedy po raz pierwszy uciekłam z mieszkania, nie postawili mi Los Cuatro Postes - może dlatego, że chciałam żyć, nie umierać. Każdy następny powrót ani piękny, ani dobry. Męczenniczka od siedmiu boleści w złotej klatce, w alkazarze. Jaka tam piękna? Nawet nie dziewica. Nikt mnie nie maluje. Na pewno dlatego, że nie jestem z Avila.
Dominika Skurzok Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Bardzo bardzo bardzo :) No i ten pomysł... :) Właściwie, to już wiesz, co myślę o Twoich wierszach... :P Pozdrawiam!
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Oleczko:) bardzo mnie się podoba:P Masz swój styl pisania,Twoje wiersze poznać już nawet po tytułach:) buziak skarbie
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 o boshh... przyznam,ze mi się to już nudzi;P Bezet by się przydał, co by mni ekopnął w kwadratową dupę:) albo chociaż Kocica - ta na pewno by coś znalazła! Dominiko - dziękuję Marcyś - gdybyś ty wiedziała... jeśli wiersz piszę w 20 minut, to wymyślenie tytułu zajmuje mi często cały dzień... ;/
jacek_sojan Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jak to? nikt Cię nie maluje?! sama - sama się malujesz, bardzo jaskrawą szminką; a po komentarzach zgaduj, czy ci do twarzy; ja raz uciekłem - ale już nie wróciłem; to się nazywa konsekwencja; a smak dziewictwa INTERESUJE TYLKO mężczyzn /dlatego są najlepszymi kucharzami!/; od razu dodam - ja umiem tylko zrobić herbatę! :)) i też nie jestem z Avill'i, ale św. Teresa mi mówi, że Maria Magdalena też nie troszczyła się o swoje dziewictwo, a i tak świętą została; J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ładnie Olesiu:) tytuł bardzo fajny:) pozdrawiam eva
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 moja szminka ma kolor fuksji dzięki za komentarze:) pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tym się pocieszam;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wierszyk fajny, tylko co wy z tym dziewictwem, jedna z urodą plącze, drugi ze świętością, a ja nie wiem, co to jest, coś mi się z anatomią kojarzy.
Olesia Apropos Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 pewnie z jakąś błoną;P wierszyk fajny, ot i co;P
Rekomendowane odpowiedzi