Igor Vojski Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 nieustannie czuję torsje me ciało grzęźnie w fekaliach przyjemna kąpiel w wielkiej mieszaninie spermy, krwi i gówna ogromny strumień wymiocin przyjemnie przepływa przez mój przełyk by w końcu jak gejzer lub fontanna wytrysnąć, wypłynąć na powierzchnię z wielką siłą i dołączyć do hektolitrów tej wspaniałej mieszaniny wokół mnie nieustannie zalewa mnie powódź gówna przez czterdzieści dni i czterdzieści nocy potop wymiocin Ja Noe sam na środku morza fekaliów Lecz gdzie moja arka? Czy widzieliście moją arkę skurwysyny? nie znajdując swojej arki prędzej czy później utonę pogrążę się w tym gównie
Anna Maria K. Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 iście barokowo... czyźby przemyślenia wynikające z wnikliwej lektury Morsztyna i Naborowskiego? A forma to konceptyzm czy już nawet marinizm?
Dżygita Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Są różne ''kółka zainteresowań''Panu z tym dobrze i Pan tak ma... brzydotę też trzeba umieć opisać. Czytelnik nie powinien dostawać torsji. pozdr. D.
Olesia Apropos Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 wstrętne Wojaczka nie pokona nikt
Espena_Sway Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 bleee, miało być kontrowersyjnie, a wyszło gówniano jak dla mnie tekst denny. ale wiesz nie musisz się pogrążać w tym gównie, od tego jest forum by czegoś nauczyło zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Jaro Sław Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Raz kiedyś naprawiałem starą instalację, Taka rura kamionkowa ze zbyt małym spadem Zablokowała się Chciałem wybić małą dziurę, aby spuścić Co nieco, ale Jak zwykle przesadziłem i pękła.... Dobrze, że miałem czapkę z daszkiem.... (to przynajmniej było prawdziwe)
jacek_sojan Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 popływaj sobie peelku w tym g... bo to dobre na wytrzeźwienie; "turpizm" już się przeżył - to już byyyyyyłooooo; jesteś spóźniony; J.S.
tobi_vail Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 O co Wam wszytkim chodzi? Z całym szacunkiem dla moich przedmówców,ale wygląda na to, że tylko denne, szablonowe i pełne patosu wiersze traktujecie pochlebnie. Mi się ten wiersz podoba, mimo tych kilku wulgarnych słów, jest przynajmniej bezpretensjonalny. Nie martw się i pisz dalej... Mnie też zawsze się obrywa,a mimo to robię nadal swoje. Pozdrawiam
Igor Vojski Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 dzieki za wszystkie opinie pzdr
Olesia Apropos Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mylisz się, bo właśnie każdą denność, pretensjonalność i patos olewamy
Espena_Sway Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mylisz się, bo właśnie każdą denność, pretensjonalność i patos olewamy dokładnie, precz z patosem :) a jeśli chodzi o mocne teksty, to są mile widziane jednak należy w nich zawrzeć jakąś głębszą treść, a nie kilka gówien i się myśli, że poezja współczesna gotowa ;)
emka r. Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 zgadzam się z większością moich poprzedników. Jeśli chcesz napisać o gównach, nie ma sprawy, ale powinieneś to zrobić w taki sposób, by zachować pewne granice dobrego smaku
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 miałam nie komentować bo w sumie brak słów..moim zdaniem jedna wielka kupa Ci wyszła(jakkolwiek by to nie brzmiało).Wyrzuć to do kosza,zapomnimy o wszystkim i będzie git.TO z turpizmem nie ma absolutnie nic wspólnego,nie wiem co chcesz osiągnąć przez te tony gówna,to ani poruszające ani nawet śmieszne nie jest gdyby ktoś ewentualnie próbował przymnknąć na to oko,niczym się nie broni,no po prostu niczym.I ..co najgorsze..nic nie wywołuje,kompletnie nic,nawet mi się nie zrobiło niedobrze
Rekomendowane odpowiedzi