Anna_M. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja też znosiłam wiele par butów o solidnych podeszwach dziś startych jak tamte daty wszystko złożone tajemnicą na ścieżkach nie mów nic o trudach drogi kurzu we włosach spływał pod strumieniem wody jak czas tylko suchość w ustach czuję nadal chociaż szkło gęstnieje na blacie biurka
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Co mogę powiedzieć... jeden z najlepszych jakie czytałem w ostatnim czasie. pozdrawiam /Arek
Anna_M. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo za takie slowa i pozdrawiam serdecznie
Dariusz Sokołowski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 "gęścieje"! Ale przyzwoicie.
Yasioo Zimiński Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 tak, bardzo mi się podoba, ale czy w ostatnim wersie nie powinno być "gęstnieje"?
Anna_M. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, że powinno być "gęstnieje", mój błąd, moja gafa, dziękuję:)
ferneta Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 przeczytałem i nie żałuję- śliczny wierszyk pozdrawiam :)
Anna_M. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za miłe słowo i pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 spływał pod strumieniem wody jak czas - ciekawe... Całośc odebrana pozytywnie... W pewnym sensie o przemijaniu... Ładne. Pozdrawiam.
Anna_M. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne za komentarz, cieszę się, że całość odebrana pozytywnie; pozdrawiam.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dzisiaj mamy dzień na dobrym poziomie dziękuję, że Ty też się do tego przyczyniłaś
ANIAKA Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 właśnie takie wiersze lubię .logiczne spójne pod każdym względem ,nie przesadzone "trudnością"ani "łatwością" pozdrawiam ANAKA
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ładnie napisane, miło było zajrzeć
Anna_M. Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Miło o poranku przeczytać tyle dobrych słów - i za to wam razem i każdemu z osobna dziękuję:)
Eugen De Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Klimat wyczarowany i przenikający mnie. Gratuluję formy. Pozdrawiam.
Anna_M. Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny i miłe słowo, bardzo się cieszę i pozdrawiam:)
Witold Marek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 T a m t e n kurz słodki nad t y m blatem. Powoduje to prawo lirycznienia na bocznicy. Polerka bez fajerwerków, ale świeci tyle, ile odbije. Pozdrawiam :)
Anna_M. Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mój ulubiony rodzaj komentarzy:D z mojej strony odbijam pileczkę z wdzięcznością prostym:Dzięki! pozdrawiam tuż zza blatu
Rekomendowane odpowiedzi