Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bezdomny Filozof jaki fajny dzień w dziurawych butach witam kolejny zimny ranek drgając śmieję się ha ha ha jaki fajny dzień tyle myśli słodkich szukając kawałka chleba gilotyny zasmakowało ha ha jaki fajny dzień znajdę sobie krawat w nocy ma być minus czterdzieści ha [reedycja / maleńka poprawka, 29.09.2004]
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ....no tak,jakby chłodem powiało... ten śmiech,wcale nie jest śmieszny,wiersz nie jest może najlepszym Twoim dziełem,ale skróty myślowe ubrałeś w ciekawą formę (...)tyle myśli słodkich szukając kawałka chleba gilotyny zasmakowało(...) tu nie lubicie powtórzeń,zauważyłam,drodzy krytycy ale uszanować trzeba wolę twórcy pozdrawiam
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pierwsze cztery wersy trafiają do mnei najlepiej a czemu? to wiesz... Serdecznie pozdrawiam Natalia
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kai, może jakiś wstrząs by podziałał, przywróć sobie siebie... pozdrawiam i wspominam tkliwie wojownika z mieczem słowa... agnieszka
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ... wstrząs? wstrząs to będzie jak namaluję jakiś pierwszy obrazek w tym malarstwie... ;) do tego jeszcze troszkę brakuje. wiersz jaki jest, każdy widzi, co tu mówić, wojownik się zagubił :( ;) Pozdrawiam, Kai Fist
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może ja jestem jakiś dziwny, ale ten wiersz naprawdę mi się podoba. ... może dlatego, że taki życiowy? ... że znam tego filozofa ...bo mieszka ulicę dalej?. s.m.
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Myślę, że to bardziej tekst piosenki niż wiersz - tylko fragment o krawacie, przez swój cynizm do mnie przemawia
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja mysle..ze pieknie i ...yyy...chyba do twarzy by Ci bylo... ..w tym krawacie.. ..pozdrowki i caluski ..Kai..:)
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sewerynie, jaki tam dziwny jesteś? jesteś przeciętna wybitna jednostka ;) Włodzimierzu, może to i piosenka, kto wie, ja melodii do niej nie zagram, Łezko, może i ładnie bym wyglądał, ale krawatów nie lubię, ograniczają ;) Pozdrawiam i Dzięki, Kai Fist
Jarosław_Wielgosz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fragment o krawacie zdecydowanie najlepszy. Podoba mi się też kompozycja. Ja"rek"
Gość Ewa_Pawłowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bez śmiechów z fajnym dniem poproszę;] efa
Rekomendowane odpowiedzi