Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OYEY jak chcesz usówać gniot z tego forum to zacznij od wiekszości swoich wierszy. Jak to mówią "jak ty komu, tak on tobie". To miała byc forma żartu, ale jak sadzę dobrze sie bawisz wrzucając na tym forum wszystkim w koło złośliwe uwagi, więc tez łamiesz regulamin i chyba wiesz cio powinien zrobić modulator z czym.s co łamie regulamin??? WYWALIĆ!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

No to może ja coś na temat tego dzieła.
Odkryłem dwa znaczenia, jak na razie:
1. Poeta, jako pewnego rodzaju anachronizm, pozostaje z tyłu. swiat i jego problemy oddalają się w zastraszającym tempie.
2. Zbiorowy seans narkotyczny powoduje, że to swiat odlatuje.
Pozdr.
P.S. Jest jeszcze jedna możliwość. Poezja staje się tak denna i abstrakcyjna, że już nigdy nie zbliży się do realnego świata.

Opublikowano

przepięknie!!! panowie się rozgadali nad niczym. Ależ "autor" zrobił z Was balona. Wystarczyło nazwisko i....jak w filmie:"Nie lubię poniedziałku"- z gniota zrobić chcecie dzieło. Wstyd.

Opublikowano

To ja się skłonie małpom i skomentuje w taki sosób :

fruuu ku tam ta ra tam ecyyy cy by dy bym cy by dy pyf cy by dy bum bum pyf eke ek tamtararam ała ciach prach niom sru bum tum eh ah łach ciach prach bum bum sru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuje

Dziuńka :P

Peace

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A może oni potraktowali to jak żart!! Tak chyba miało to być potraktowane??:] (..)

> TEKST PRZENIESIONY DO DYSKUSJE -->

[sub]Tekst był edytowany przez moderator dnia 25-10-2003 22:35.[/sub]
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

O ile dobrze pamiętam, to nie Pana pytałem o zdanie

Adamie, za ten wers, za odwagę, dojrzałe poczucie humoru i pokazanie kto jest kim, moje najniższe ukłony. Ten tekst jest doskonały przez to, co robi, a nie przez to, co jest napisane.
Pozdrawiam i kłaniam się nisko