Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 don ja kiszotidiotakopia nie udanarycerza marzę:będę twoimbohateremz różą w zębachstrutą uratujęsam wypiję idiotadasz buzi?
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no to ja zacznę od tłumaczenia, co miałam porzednio na myśli: wiersz jest naprawdę bardzo dobry, nie będę rozpisywać analiz, bo sam chyba wiesz, o co chodziło autorowi:)dla mnie wiersz porusza ta strunę naszej próżności, która można wyrwac tylko rzem z sercem: tęsknotę za miłoscią aż po grób.... za taki wiersz- zawsze:)
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja już tak daleko byłam od jakichkolwiek uczuć, że ten Twój opisany model miłości rumieniec wywołuje:) pisz Adamie a dam-się otruć nawet:) aga
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 baravo, bravokrótko, zwięźle lecz jakże treściwiei jakże zabawne zakończeniepodoba mi się
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To:"daj buzi" lekko mnie rozśmieszyło, ale reszta - o.k. Pozdrawiam. Krzysia
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie!Czytam ten wiersz juz po raz kolejny i nie umiem napisać notki...tak lekkiej jak twój wiersz, tak głębokiej, jak twój wiersz, tak finezyjnej, jak twqój wiersz i tak...Dzięki ogromne!ukłony
Martyna Natasza Świątczak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT don ja kiszotidiotakopia nie udanarycerza jest wprost pyszne, po prostu mniam
Rekomendowane odpowiedzi