Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Kwiatuszek Opublikowano 27 Sierpnia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Gdy leżę pod tobą to nie doceniam, lecz punkt siedzenia tak wiele zmienia. Noc długa przede mną i pracowita, wtedy cię szukam, a ty mi znikasz. Błądzę myślami jak razem nam dobrze, bo o czym tu myśleć jak nie o kołdrze. Tulisz mnie do snu jak niegdyś mama, okryj mnie znowu moja kochana. Nie każ mi czekać do siódmej rano. Chcę tu i teraz być już wyspaną! Miękka bawełno w ważki i kwiaty, sprawiasz, że czuję się tak bogato! Edytowane 27 Sierpnia przez Kwiatuszek (wyświetl historię edycji) 15
Annna2 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @Kwiatuszek marzenia- jakże fajnie je mieć 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @Annna2 sprawiłaś, że się uśmiechnąłem. pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) leże nad tobą i jest mi nudno jestem kołderką i mówię trudno lecz ja kołderką twoją być nie chcę chcę inspiracją być twoim wierszem natchnieniem lekkim jak ptasia lotka niech się rumieni przy nas Wisłocka nie pomyl z Wisią bardzo cię proszę wznieś się nad obłok i w górę nosek gdy dzień nastanie o Boże wielki to będziesz tęsknić nie do kołderki ::)))) Edytowane 27 Sierpnia przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
Marek.zak1 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia Ładnie i tak miło. Kołdra i materac to najbardziej niedocenione przedmioty w naszym życiu. Odpowiadają w dużej mierze za jakość wypoczynku i snu, a ludzie nie chcą zapłacić 100 złotych więcej za coś lepszego, chociaż to wydatek na bardzo długo i się męczą latami. Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia Witam - Miękka bawełno w ważki i kwiaty, sprawiasz, że czuję się tak bogato! - pięknie poetycko - podoba się - Pzdr.uśmiechem. 1
Berenika97 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @Kwiatuszek No i miło się zrobiło, tak cieplutko i mięciutko. Uroczo zestawiłaś kołderkę z tak intymnym, emocjonalnym językiem. Wiersz balansuje między humorem a prawdziwą czułością - bo kto z nas nie zna tej desperacji bezsennej nocy, gdy jedyne, czego pragniemy, to ciepło i spokój snu? Świetny wiersz, niesie uśmiech i miłe uczucia. :)) 1
Migrena Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @Kwiatuszek subtelna personifikacja codziennego komfortu, ukazując w nim intymność, nostalgię i sensualną radość z drobnych rzeczy Świetny !!!! 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @Kwiatuszek Czytam i widzę uśmiechniętą kołdrę z ważkami i kwiatami, która ma duszę, trochę figluje, trochę się chowa. Chyba Ci ukradnę tę kołderkę, zgoda? 1
Duch7millenium Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia @Kwiatuszek ostatnio sypiam na podłodze i tak mi dobrze, kołderka nie to, co koc. 1
Rafael Marius Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia @Kwiatuszek Jak dla mnie to jednak dość dwuznacznie. Może nie tylko o kołdrze, ale o zmaganiach z samotnością. 1
Kwiatuszek Opublikowano 1 Września Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września @Annna2 Marzenia zawsze są bardziej kolorowe od rzeczywistości. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam! @Jacek_Suchowicz Bardzo dziękuję i pozdrawiam! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 A właśnie te najbardziej oczywiste rzeczy powinniśmy doceniać. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! @Waldemar_Talar_Talar Bardzo mi miło, że się podoba. Dziękuję i pozdrawiam! @Berenika97 Dziękuję za przemiły komentarz. Pozdrawiam serdecznie . @Migrena Aż tak? Nie spodziewałam się, że "kołderka" tak przypadnie do gustu. Dziękuję i pozdrawiam!:-) @Alicja_Wysocka Oj, tej akurat nie odstąpię, to moja ulubiona. Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam! @Duch7millenium Kiedy człowiek zmęczony to i miejsce nieważne. Tylko żeby było miło. Dziękuję i pozdrawiam! @Rafael Marius I tutaj możesz mieć trochę racji, choć pisząc ten wiersz w głowie miałam milusią, cieplutką kołderkę. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!:-) @Kwiatuszek @Marcin Tarnowski @Natuskaa @Wochen @Leszczym @MIROSŁAW C. Wam również bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie 3
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Września Zgłoś Opublikowano 13 Września :) A ile podtekstów możnaby się w tym tekście doszukać! Pozdrawiam :) 1
Kwiatuszek Opublikowano 13 Września Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września @Sylwester_Lasota Każdy znajdzie coś dla siebie;-) Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pozdrawiam cieplutko!
Tectosmith Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października @KwiatuszekBardzo przyjemnie. Milutko to wszystko opisałaś aż czuje się miękkość i delikatność tej kołderki. Pozdrawiam serdecznie. 1
Kwiatuszek Opublikowano 20 Października Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października @Tectosmith Czasem taka wena najdzie, przeważnie wtedy, gdy pracuje się na nocce;-) Dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi