Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękne i pocieszające :)

Takie jakby... trochę do mnie, tak poczułam, sorry :))

W sumie... Nie darmo mówi się, że ostatni będą pierwszymi :)

W podobnym temacie też kiedyś wierszyk skreśliłam: 

Pozdrowienia :)

Deo

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Deonix_ Deo, wiersz Twój przeczytałam, podpisuję się pod nim :)

Dziękuję, również pozdrówka :)

@Marek.zak1 :) pewnie w większości przypadków tak jest, ale...

Dzięki za kmnt i również pozdrawiam

@aff Tak, ciężkie doświadczenia z bezdomnymi. Jak pracowałaś, to pewnie zaobserwowałaś, że tam trudno znaleźć takich co rozkoszują się drogą. Chociaż ja jednego takiego znałam (z obserwacji), chodził po ulicach uśmiechnięty, spokojny, ale może był przy tym "stuknięty"? Niestety wśród bezdomnych też duch rywalizacji (np.o miejsce do żebrania). Ostatnio dałam bezdomnemu 2 zł. Popatrzył z pretensją - "tak mało?" - zapytał. No może i za mało dałam...

Dzięki za kmnt

@rusłan Mądrość rodzi się z doświadczeń, takich i owakich :)

Z ty dobrym wierszem to "lekka" przesada :) Rzadko mi się zdarza napisać coś naprawdę poetyckiego, jednakowoż piszę wiersze, gdyż na prozę jestem zbyt leniwa ;) A pisać o tym i o owym mam jeszcze potrzebę. Dzięki :)

@beta_b :) dziękuję

Opublikowano

@mariusz ziółkowski :) cieszę się.

Dzięki i również pozdrawiam 

@Nata_Kruk :) bywa bywa (różnie...), mimo to bieżymy :)

Dzięki, również pozdrówka 

@Rafael Marius ...

Dziękuję 

@Jacek_Suchowicz o o, właśnie właśnie :)

:)

@Domysły Monika @Roma

@Waldemar_Talar_Talar

Podziękowania:)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• jesteś tak nagle nie prosiłem głębiej teraz leżę w łóżku czuję że omija mnie świt odjeżdżają z przystanku następne  autobusy które normalnie odmierzają rytm   chcę uciec wyrwać się tak mi teraz gorąco do tego popijam herbatą gorzkie myśli chwilami cieszę się że we mnie jest Ci dobrze nie wracaj krzyczę spocony   łudzę się że odchodzisz że nie wychodzisz tylko po poranną prasę świeze rogaliki to znów nasłuchuje mozesz wejść bez  kluczy no cóż ja mówię żegnaj chociaż wiem że jesteś głucha        
    • @Nata_Kruk   ze snu zbudziło mnie słońce chodząc po ścianie w pokoju dzień ciepły i prawie gorący miał być - deszcz kropił co rusz   aż w końcu lunęło wieczorem i kapie jak z nosa do teraz już słychać jak rośnie na polach ozime - oj będzie co zbierać :)))
    • @Stracony

Chyba co nie co przypomniałam... "Latawce dmuchawce wiatr"...

Tak patrzę i patrzę że u mnie już po kostki... Będzie pachnieć, z wiekiem i trawa ma swoje znaczenie. Ps. Żadnej korekty?  Pozdrawiam serdecznie   @violetta w cieniu odnaleźć blask..   
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@iwonaroma ... z moim próbuję tak samo... :) Z wieloma ludźmi tak jest... może coś słyszał, a może się przesłyszał, lub... coś mu się przywidziało... trafnie. Dla mnie, wystarczyłoby jedno słowo.. oddycham.. to nawet nie sugestia... :) Pozdrawiam.  
    • @Domysły Monika @Nata_Kruk   za Natką ten kawałek super   samotność od czasu do czasu jest piękna wycisza napięcia rozbraja a krasnal w ogródku się pęta chce przetrwać choć jeszcze do maja   zbyt długa samotność nam szkodzi świat wokół obsypie goryczką a każdy czy stary czy młody słodyczy spragniony - to wszystko :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...