Bożena De-Tre Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 (edytowane) Gdy poeta „porusza się po odległych orbitach”, może narodzić się książka. Polecam tomik „Ludzie w biegu”, wydawnictwo Sorus. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bożena Denys-Trela Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 20 Czerwca 2024 przez Bożena De-Tre (wyświetl historię edycji) 6
violetta Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 @Bożena De-Tre bajkowy tomik:)
Anna Maledon Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 Okładka super. Gratulacje.
Bożena De-Tre Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 Dziękuję Ci od serducha Violetta......
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 Gratuluję, tak przy okazji: moi rodzice spotkali się po raz pierwszy na cmentarzu w konspiracji, kiedy byłem u mamy w brzuchu - byłem na pogrzebie u prymasa Stefana Wyszyńskiego. Łukasz Jasiński
Bożena De-Tre Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 @Bożena De-Tre Łukaszu dziękuję za reakcje na mój tomik. Już wiem dlaczego i Ty jesteś POETĄ.... z przesłaniem .. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 @Bożena De-Tre Wydałem tomik "Kowal i Podkowa" w drugim obiegu, można zamówić w Archiwum Akt Nowych, a potem jeszcze szukałem wydawnictwa, niestety: jestem niepoprawny politycznie... Tak przy okazji: niech pani uważa na niektóre osoby - potrafią one zniszczyć człowieka w ciągu jednego dnia i po raz trzeci muszę odbudowywać zaufanie Czytelników. Łukasz Jasiński
wierszyki Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 Mam podobne okulary ;-) Oczywiście gratuluję :-) Książka wygląda ładnie i interesująco. Pomyślności :-)
iwonaroma Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gratulacje
Bożena De-Tre Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @agfka Dziękuję za zauważenie mnie.To miłe jak możemy się rozpoznawać i komunikować poprzez poezję.Tak okulary i różowa okładka ..... mój odbiór Świata.Z uśmiechem pozdrawiam. @Dagmara Gądek Dagmaro to szczera prawda.Oby wszystkim bywało miło....a książka została dobrze przyjęta.Dziękuję od serca. @iwonaroma Dziękuję od serca. 2
jan_komułzykant Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 @Bożena De-Tre Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bożena De-Tre Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 @jan_komułzykant Janko nie wiem czy udżwignę....super ten kapelutek Twój. Dzięki za zauwazenie. 1
jan_komułzykant Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bożena De-Tre Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 @jan_komułzykant ojjjj to już lżej-:)Też Cię wesprę pamiętaj-:)
jan_komułzykant Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
moina Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2024 @Bożena De-Tre świadectwo zamiast wstępu... Piękne wnętrze piękny człowiek. Bywam niecierpliwy pazerny człowiek zjadłam wszystko ...teraz spowolnie i zacznę jeszcze raz ... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ps. 77 Pozdrawiam wspaniałość samych 1
Bożena De-Tre Opublikowano 25 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2024 @Domysły Monika …wszak Talenty miałeś….ja czas Ci dałem ,miarowy równy bieg….dzisiaj się dąsasz, nie czujesz” dna”.To Ps.( powinno być bez kropki) skojarzyło mi się z Psalmem 77…nieograniczone przebaczanie…wędrówka i zachęta żeby zaczynać od nowa. 1
moina Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2024 A tu rozeszło się o stronę Ps. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczy moje i o psalm potoczyły nie strudzone ... Nic nie dzieję się z przypadku ... Choć "odmienić" mogą by nie zawieść na manowce. Jeszcze raz wszystkiego dobrego i czekam na cdn. ( to też z kropką)
Wiechu J. K. Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 @Bożena De-Tre Gratulacje! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 @Wiesław J.K. ....że niby do ludzi z książką WIESŁAWIE....dziękuję.Z każdej strony patrząc ''już nie wiem co Poezją jest''....a jutro jestem z nią.. na Targach we Wrocławiu.Trzymaj kciuki...proszę.
Rekomendowane odpowiedzi