Ten utwór został doceniony przez użytkowników. lena2_ Opublikowano 20 Grudnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) oby ta nasza wrażliwa dusza która zachwyca się kroplą rosy była nam bardziej światłem nadziei a mniej podatna na ciosy Edytowane 21 Grudnia 2022 przez lena2_ (wyświetl historię edycji) 9
error_erros Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2022 Ile w tym prostym, krótkim wierszu treści! Szanuję bardzo!
lena2_ Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2022 @error_erros Dziękuję:) pozdrawiam serdecznie:)
Marek.zak1 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2022 Pięknie, zwięźle i trafnie:). Odpozdrawiam świątecznie.
iwonaroma Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2022 Lapidarnie i lirycznie... Ślicznie :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 w dzisiejszej dobie trafne spojrzenie bo życie zewsząd po łbie nas wali w ciekawych czasach żyjemy przecież a dusza nasza nie jest ze stali :) 2
kwintesencja Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 @lena2_ Piękne życzenia :)
lena2_ Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 @Marcin Szymański Dziękuje serdecznie i życzę wszystkiego Naj:) @Marek.zak1 Dziękuje Marku:) Wszystkiego Dobrego:)@iwonaroma Dziękuje Iwonko:) Zdrowych i Radosnych Świat CI życzę:) @Jacek_Suchowicz W dzisiejszej pogoni po więcej i jeszcze czas chwilę zatrzymać podumać troszeczkę Bo może wystarczy nie kilo, a deczko i życie smakować, malutką łyżeczką. Dziękuje Jacku i życzę Ci Miłych Zdrowych Świąt:):) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @lena2_a mniej podatna na ciosy Pozdrawiam i proszę bez obrazy, po prostu tak mi bardziej pasuje. :-)
lena2_ Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 @WiechuJK Być może masz rację i tak jest lepiej, więc zmieniam:)
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @lena2_Leno, tak jak napisałem powyżej, to tylko takie moje spostrzeżenie. Zmienisz czy nie, wiersz mi się podoba. :-) Pozdrawiam! 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 W dzisiejszej gonitwie na chwilę przystanąć usłyszeć szept śniegu w wszechobecnym krzyku i dostrzec na niebie z Mikołajem sanie podarować słowa przemiłe po cichu :) 1
Rekomendowane odpowiedzi