Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 4 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) siedziałam na fejsbuku a czas płynął siedziałam na fejsbuku troszkę się śmiałam troszkę złościłam siedziałam na fejsbuku a czas płynął płynął płynął siedziałam na fejsbuku pobrałam za dużo megabajtów to kosztowne siedziałam na fejsbuku przeglądałam obrazki czytałam literki stawiałam emotki przeglądałam obrazki czytałam literki stawiałam emotki przeglądałam obrazki czytałam literki stawiałam emotki teraz bolą mnie oczy siedziałam na fejsbuku tak długo za długo także boli mnie głowa i dupa Edytowane 4 Października 2022 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 13
Dared Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 @iwonaroma Znam kilka milszych miejsc do "posiedzenia" ;-))) 1
Marek.zak1 Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Bywa, ja czasami zaglądam:) Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Witam - jestem na tak - Pozdr.serdecznie. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaromaZgadza się, nawet miękka poducha nieuchroni od odcisków na pośladkach, haha 1
M_arianne Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) W końcu i garb wdowi urośnie od tego przesiadywania, a wszystko może zniknąć kiedyś, jak na nk. W innych portalach też siedzimy długo i z własnej woli, taki sposób na współczesne problemy. I wszystko to na linkach :) Edytowane 4 Października 2022 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji) 1
staszeko Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Znakomity opis nudy, pustki, marnowania czasu. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten jeden wers oddaje cały marazm naszych czasów. Czasem późno w nocy, kiedy jadę ulicą, widzę samotnych facetów w pubie pochylonych nad szklanką piwa. Nawet dupa ich nie boli, bo przyrośli tam od lat. Fejsbuk jest jeszcze gorszy: można przyrosnąć, nie wychodząc z domu. Świetnie Ci się udał ten wiersz; gratuluję. 1
iwonaroma Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie Dzięki Dzięki O! Sennek, dzięki, dzięki :) Bywa, bywa :) Dzięki i pozdrawiam również :) Również serdecznie pozdrawiam Dzięki :) Tak, byle nad tym wszystkim panować a nie być zdominowanym. No i jest jednak różnica gdzie się przesiaduje, bo są róóóżne miejsca... Fakt, marazm opanowuje nie tylko na fejsbuku :) Dzięki :) @Łukasz Jasiński @anima_corpus Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 @aff :) Dzięki
Giorgio Alani Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 @iwonaroma Naprawdę udany i trafny pod względem puenty utwór. Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki. Również pozdrawiam @Marianna_ :) 1
Radosław Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Wszystko, tylko nie odparzone cztery litery :) 1
iwonaroma Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D Dzięki
hyzwar Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 @iwonaroma Kasowanie fejsa oczyszcza, a propos bólu dupy, polecam! Poprawił mi humor Twój wiersz, dziękuję :)
iwonaroma Opublikowano 6 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Cieszę się z poprawy humoru :)
w kropki bordo Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) @iwonaroma Hej Iwono...straszny tekst. Edytowane 7 Października 2022 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 8 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) @Czarek Płatak :) Dzięki
koralinek Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar na pewno?
iwonaroma Opublikowano 10 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2022 @koralinek :) Dzięki
koralinek Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2022 @iwonaroma nawzajem
Rekomendowane odpowiedzi